Вести
VR

Како да изберете висококвалитетен вибратор? Кои се предностите на вибраторот на ASOK?

септември 08, 2023
Како да изберете висококвалитетен вибратор? Кои се предностите на вибраторот на ASOK?
1.Различни видови бетонски вибратори


        
Вибратор за бетон со висока фреквенција ZID-UL-2300W
        
Вибратор за бетон со висока фреквенција ZID-UL-2000W


        
Вибратор за бетон со висока фреквенција Динго тип 2300W


        
Бетонски вибратор ZID-230C Wacker тип


        
Бетонски вибратор за бензински мотор
        
Рачен бетонски вибратор
        
Електричен бетонски вибратор со рамка


        
ZN електричен бетонски вибратор
        
Надворешен вибратор
        
Вибратор за бетон со висока фреквенција FOX тип 2300W
        
Преносен мотор вибратор
2.Историја на АСОК


АСОК е голема надворешно-трговска извозна компанија која ги интегрира индустријата и трговијата
Главните извозни машини за сечење патишта, багери, вибратори и други машини за патишта
Со 29-годишно деловно искуство, ASOK на клиенти од 106 земји низ целата земја се нарекува продавач на златни медали во Кина од страна на клиентите3.Воведување на ZID-UL-2300W

Вибратор за бетон со висока фреквенција од 1500W-2300W. Многу лесен и лесен за ракување бетонски вибратор кој доаѓа со лента за на рамо за лесен транспорт. 


Вибраторот вградува нецентрирани тежини во електричниот мотор од 18000 вртежи во минута за да генерира вибрации со висока фреквенција. 


Преку флексибилната цевка, вибраторот ја пренесува вибрацијата до покерот преку флексибилната цевка.


Се врти дури 12.000 пати во минута, што го олеснува предизвикувањето резонанца со истурениот бетон.


Како еден од професионалните производители на бетонски вибратори во Кина, ASOK отсекогаш уживал добра репутација

  
4.Воведување на ZID-UL-2000W


2000W-18000rpm Вибратор за бетон со висока фреквенција. Многу лесен и лесен за ракување бетонски вибратор кој доаѓа со лента за на рамо за лесен транспорт.


Лесниот вибратор тежи само 6 килограми , давајќи леснотија на работење. Тој е еден од најкористените производи, познат по својот низок шум, енергетска ефикасност, сигурно функционирање, висока безбедност и добри вибрирачки перформанси.


Како еден од професионалните производители на бетонски вибратори во Кина, ASOK отсекогаш уживал добра репутација
5.Воведување на Динго тип 2300W


Пренослив бетонски вибратор DINGO. Многу лесен и лесен за ракување бетонски вибратор кој доаѓа со лента за на рамо за лесен транспорт, дополнително, DINGO има 3 рачки за лесен транспорт, како и заштита на високоотпорното куќиште.

 


Куќиштето користи и филтер за воздух за заштита од влегување на прашина и предизвикување штета. DINGO доаѓа со мотор со моќност од 3 КС за да работи целиот опсег на вибратори ZX (25 mm до 58 mm) и TDX преноси (0,5 до 6 метри). TDX трансмисиите се засилени и ZX покер главите се опремени со 2 подмачкани лежишта за интензивна употреба

6.Воведување на ZID-230C Wacker типВибратор за бетон со висока фреквенција од типот Wacker 2300W-18000rpm. Многу лесен и лесен за ракување бетонски вибратор кој доаѓа со лента за на рамо за лесен транспорт.


Лесниот вибратор тежи само 5 кг , давајќи леснотија на работење. Тој е еден од најкористените производи, познат по својот низок шум, енергетска ефикасност, сигурно функционирање, висока безбедност и добри вибрирачки перформанси.


Како еден од професионалните производители на бетонски вибратори во Кина, ASOK отсекогаш уживал добра репутација

  


7.Воведување на бензински моторовие внатрешни вибратори со флексибилна осовина на бензински мотор може да се прилагодат на секој тип на примена. главите и вратилата може лесно да се комбинираат и брзо да се заменат во


поклопете ја вистинската опрема со работата. Тоа е одлична алатка за вибрирање. ASOK е професионален добавувач на бетонски вибрации.


мотор: воздушно ладење, едноцилиндричен, 4-тактен, бензински/дизел мотор


Тип на мотор: бензински Honda GX160 5,5 КС


Бензин Robin EY20 5,0 КС


Бензин Лифан 5,5 КС


Бензин Робин RB20 5,0 КС


Дизел 170F 4,0 КС

  
8.Воведување на РакаОвој рачен вибратор е моќен мотор од 1300 W и вибрации со висока фреквенција од 12000 пати во минута за ефикасно компактен бетон и други материјали. 


Брзината на вибрации е прилагодлива, што го прави лесен за ракување и погоден за различни градежни задачи. Плус, лесно е да се носи со вклучените ремени за рамо и лесната градба.


Нашиот тим може да го прилагоди дизајнот за да ги задоволи вашите специфични потреби. Целосно алуминиумскиот менувач не обезбедува деформација, обезбедувајќи стабилни перформанси на машината. 


Вградените висококвалитетни брзини обезбедуваат долговечност и сигурност. Насоченото снабдување со воздух и ефективната дисипација на топлина ја одржуваат машината ладна при континуирана употреба.


Висококвалитетната квадратна глава од не'рѓосувачки челик е издржлива и ефикасна за набивање на секаков вид бетон или материјал. Генерално, овој рачен вибратор е одлична машина за вибрации за изградба

9.Воведување на електричен бетонски вибратор со рамкаЕлектричен бетонски вибратор 1,5КС или 2,0КС со Рамка со бетонска вибраторска осовина 38мм или 45мм . Тој е врвен популарен модел во Европа. Користењето на принципот на нишалото 2840 вртежи во минута на погонската единица се преведува преку флексибилното вратило во главата на покерот.Апликација:

Електричниот бетонски вибратор е погоден за стоковниот бетон, широко се применува на мостот, конструкцијата на пристаништето, браната од големи размери, електраната на водното тркало, високо ниво на градежната основа се влева во постот, преполна зајакнувачка нето коагулација нечистотија и големи и средни мали архитектонски инженеринг. Има густина добро, воздушен меур неколку и одбиваат стичаат природата е силна и така натаму заслуга, е загарантирана и го подобрува квалитетот на бетонската конструкција важна алатка.


10.Воведување на ZN електричен бетонски вибраторЕлектричниот бетонски вибратор е дизајниран за употреба со вибрирачки покер. Таа е создадена врз основа на теоријата на нишалото. Погонската единица 2840 RPM се користи за пренос на вибрирачки вртежен момент до покерот преку флексибилната цевка. Погонот може да се приклучи на различни типови напонски напојувања, вклучувајќи 380V, 220V и 110V.Примена: нашироко се користи во многу градежен пат, изградба на пристаниште, брана од големи размери, градежна основа на високо ниво. Има добро густина, воздушни меурчиња неколку и одбиваат протекување, природата е силна и така натаму заслуга, е загарантирана и го подобрува квалитетот на бетонската конструкција важна алатка.11.Воведување на надворешен вибратор0,35KW/0,55KW/0,75KW/1,1KW/1,5KW/2,2KW и 2,2KW користи трифазен индукциски мотор кој има две нецентрирани тежини инсталирани на двата краја на вратилото на роторот. Нецентрираната тежина наречена ексцентричен блок се врти со висока фреквенција, предизвикувајќи вибрирачко движење.  широко користен во вибрациите на пластика, полупластичен, полусув и сув бетон, соодветни алатки за бетонски лиење плочи, површини на патот, земја и покриви во згради


Најчесто се гледа на современи градилишта, каде што првенствено се користи за консолидирање на лицето на свежо истурената бетонска основа, како и за компактирање на површината на претходно излеан бетон. Други употреби на вибраторот се на вибрирачка маса, машина за правење тули, пластика, полупластичен и вибрирачки екран за да се обезбеди вибрирачко движење


1.Оваа серија на бетонски вибратори е безбедна, сигурна, стабилна изведба, едноставна структура, лесно одржување.


2. Бетонскиот вибратор прифаќа специјално дизајниран мотор за вибрации.


3. Бетонски вибратор прифаќа целосно затворена структура, против прашина против влага.
12.Воведување на вибратор за бетон со висока фреквенција FOX тип 2300W


1. Ремени за рамо: Вибраторот е опремен со ремени за рамо, што го олеснува транспортот и овозможува практично ракување без раце.


2. Моќен мотор: Со мотор од 3 коњски сили, овој вибратор обезбедува голема моќ за ефикасно набивање на бетонот.


3. Зајакнат менувач TAX: Вибраторот е опремен со засилен TAX менувач, кој обезбедува издржливост и долговечност, дури и при тешка употреба.


4. Глава на рачката AX со лежишта за подмачкување: Главата на рачката AX е опремена со два лежишта за подмачкување, кои го минимизираат триењето и обезбедуваат непречено функционирање.


5. Разновиден: овој вибратор може да се користи за различни задачи за набивање на бетон, без разлика дали се работи за плочи, столбови или други бетонски конструкции.


6. Мала големина и мала тежина: И покрај моќниот мотор, ASOK FOX 2300W е компактен и лесен, што го прави лесен за маневрирање и контрола при употреба.


7. Школка со висока отпорност: обвивката на вибраторот е дизајнирана да биде високо отпорна, заштитувајќи ги внатрешните компоненти од оштетување и обезбедувајќи подолг животен век.
13.Воведување на пренослив мотор вибраторCV-Li Безжичен практичен бетонски вибратор со 3800 вртежи во минута (брзина на вибрира) (практичен бетонски вибратор со литиумска батерија)


Апликација: широко користен во многу градежен пат, изградба на пристаниште, брана од големи размери, градежна база на високо ниво. Има добро густина, воздушни меурчиња малку и одбиваат протекување, природата е силна и така натаму заслуги, е загарантирана и го подобрува квалитетот на бетонската конструкција важна алатка.


Опремен со шест стилови на вибратори, со брзина од 3800 во минута и моќност од 700w. Неговата предност е што може да се користи директно без приклучување, а само треба да се замени батеријата. Тој е брз и удобен, со висока ефикасност, долго време на работа, брз по брзина, висок квалитет и компактен Мал.


Како еден од професионалните производители на безжичен практичен бетонски вибратор во Кина, ASOK отсекогаш уживал добра репутација меѓу клиентите кои соработуваат.

14. Целокупната слика на фабриката


        
чисто и уредно
        
голема површина
        
Наредете уредно


15.Приказ на сцена од апликација


               

        
Голема амплитуда на вибрации
        
Високофреквентна градба со голема површина16.Послужете


        

Ексклузивно фабричко производство

        

Директно снабдување од прекуокеански добавувачи

        

Стоковна врата до врата/пристаниште на дестинација

        

клиент нарачка

        

обезбеди информации за идентитетот
17. Направете соодветна хиперврска
18.КРАЈ


ASOK, професионален производител на бетонски вибратори!

„Продавачот на златен медал“ е највисоката оценка за нашите клиенти, ние ќе ги правиме клиентите се повеќе и повеќе задоволни


Основни информации
 • Основана година
  --
 • Тип на бизнис
  --
 • Земја / регион
  --
 • Главна индустрија
  --
 • Главни производи
  --
 • Претпријатие правно лице
  --
 • Вкупно вработени
  --
 • Годишна излезна вредност
  --
 • Извозен пазар
  --
 • Соработени клиенти
  --

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Тековен јазик:Македонски