Lajme
VR

Si të zgjidhni një vibrator me cilësi të lartë? Cilat janë avantazhet e vibratorit ASOK?

shtator 08, 2023
Si të zgjidhni një vibrator me cilësi të lartë? Cilat janë avantazhet e vibratorit ASOK?
1.Lloje të ndryshme vibratorësh betoni


        
Vibrator betoni me frekuencë të lartë ZID-UL-2300W
        
Vibrator betoni me frekuencë të lartë ZID-UL-2000W


        
Vibrator betoni me frekuencë të lartë të tipit Dingo 2300W


        
ZID-230C Vibrator betoni i tipit Wacker


        
Vibrator betoni me motor benzine
        
Vibrator betoni i mbajtur me dorë
        
Vibrator Elektrik Betoni me Kornizë


        
Vibrator betoni ZN Elektrik
        
Vibrator i jashtëm
        
Vibrator betoni me frekuencë të lartë FOX tip 2300W
        
Vibrator portativ i motorit
2.Historia e ASOK


ASOK është një kompani eksportuese e tregtisë së jashtme në shkallë të gjerë që integron industrinë dhe tregtinë
Makinat kryesore të eksportit të rrugëve prerëse, ekskavatorë, vibratorë dhe makineri të tjera rrugore
Me 29 vjet përvojë biznesi, ASOK e klientëve nga 106 vende në të gjithë vendin quhet shitësi i medaljeve të arta të Kinës nga klientët3.Pranimi i ZID-UL-2300W

Vibrator betoni me frekuencë të lartë 1500W-2300W. Një vibrator betoni shumë i lehtë dhe i lehtë për t'u përdorur që vjen me një rrip supe për transport të lehtë. 


Vibratori përfshin pesha të paqëndruara në motorin elektrik 18000 rpm për të gjeneruar dridhje me frekuencë të lartë. 


Nëpërmjet tubit fleksibël, vibratori transmeton dridhjen në poker nëpërmjet tubit fleksibël.


Ai rrotullohet deri në 12,000 herë në minutë, gjë që e bën të lehtë shkaktimin e rezonancës me betonin e derdhur.


Si një nga prodhuesit profesionistë të vibratorëve të betonit në Kinë, ASOK ka gëzuar gjithmonë një reputacion të mirë

  
4.Pranimi i ZID-UL-2000W


Vibrator betoni me frekuencë të lartë 2000W-18000rpm. Një vibrator betoni shumë i lehtë dhe i lehtë për t'u përdorur që vjen me një rrip supe për transport të lehtë.


Vibratori i lehtë peshon vetëm 6 kg , duke i dhënë lehtësi operimit. Është një nga produktet më të përdorura, i njohur për zhurmën e ulët, efikasitetin e energjisë, funksionimin e besueshëm, sigurinë e lartë dhe performancën e mirë vibruese.


Si një nga prodhuesit profesionistë të vibratorëve të betonit në Kinë, ASOK ka gëzuar gjithmonë një reputacion të mirë
5.Pranimi i tipit Dingo 2300W


Vibrator portativ betoni DINGO. Një vibrator betoni shumë i lehtë dhe i lehtë për t'u përdorur që vjen me një rrip shpatullash për transport të lehtë, përveç kësaj, DINGO ka 3 doreza për transport të lehtë si dhe siguron mbrojtje për strehën shumë rezistente.

 


Rasti përdor gjithashtu një filtër ajri për të mbrojtur kundër hyrjes së pluhurit dhe dëmtimit. DINGO vjen me një motor 3 kuaj fuqi për të drejtuar gamën e plotë të vibratorëve ZX (25 mm deri në 58 mm) dhe transmetimet TDX (0,5m deri në 6m). Transmetimet TDX janë të përforcuara dhe kokat e pokerit ZX janë të pajisura me 2 kushineta me vaj për përdorim intensiv

6.Pranimi i tipit ZID-230C WackerVibrator betoni i tipit Wacker 2300W-18000rpm me Frekuencë të Lartë. Një vibrator betoni shumë i lehtë dhe i lehtë për t'u përdorur që vjen me një rrip supe për transport të lehtë.


Vibratori i lehtë peshon vetëm 5 kg , duke i dhënë lehtësi operimit. Është një nga produktet më të përdorura, i njohur për zhurmën e ulët, efikasitetin e energjisë, funksionimin e besueshëm, sigurinë e lartë dhe performancën e mirë vibruese.


Si një nga prodhuesit profesionistë të vibratorëve të betonit në Kinë, ASOK ka gëzuar gjithmonë një reputacion të mirë

  


7. Prezantimi i motorit me benzinëkëta vibratorë të brendshëm fleksibël të boshtit të motorit me benzinë ​​mund të rregullohen për çdo lloj aplikimi. kokat dhe boshtet mund të kombinohen lehtësisht dhe të ndërrohen me shpejtësi në


përshtatni pajisjet e duhura me punën. Është një mjet i shkëlqyer vibrues. ASOK është një furnizues profesionist i dridhjeve të betonit.


motori: motor me ftohje me ajër, një cilindër, 4-stroke, motor benzine/naftë


Lloji i motorit:Petrol Honda GX160 5.5HP


Benzin Robin EY20 5.0HP


Benzin Lifan 5.5 kf


Benzin Robin RB20 5.0HP


Naftë 170F 4.0 kuaj fuqi

  
8. Prezantimi i Hand mbajturKy vibrator dore është një motor i fuqishëm 1300W dhe vibrime me frekuencë të lartë prej 12000 herë në minutë për kompaktimin efektiv të betonit dhe materialeve të tjera. 


Shpejtësia e dridhjeve është e rregullueshme, duke e bërë të lehtë për t'u përdorur dhe të përshtatshëm për detyra të ndryshme ndërtimi. Plus, është e lehtë për t'u bartur me rripat e përfshirë të shpatullave dhe ndërtimin e lehtë.


Ekipi ynë mund të personalizojë dizajnin për të përmbushur nevojat tuaja specifike. Kutia e marsheve me kokë tërësisht alumini nuk siguron asnjë deformim, duke siguruar performancë të qëndrueshme të makinës. 


Ingranazhet e integruara me cilësi të lartë sigurojnë jetëgjatësi dhe besueshmëri. Furnizimi i drejtuar me ajër dhe shpërndarja efektive e nxehtësisë e mbajnë makinën të ftohtë gjatë përdorimit të vazhdueshëm.


Koka e prodhimit katror me cilësi të lartë prej çeliku inox është e qëndrueshme dhe efektive në ngjeshjen e çdo lloj betoni ose materiali. Në përgjithësi, ky vibrator i dorës është një makinë e shkëlqyer vibrimi për ndërtim

9. Prezantimi i Vibratorit Elektrik të Betonit me KornizëVibrator elektrik betoni 1.5HP ose 2.0HP me korniza me bosht vibrator betoni 38mm ose 45mm . Është modeli më i popullarizuar në Evropë. Përdorimi i parimit të lavjerrësit 2840 RPM të njësisë lëvizëse përkthehet nëpërmjet boshtit fleksibël në kokën e pokerit.Aplikacion:

Vibratori elektrik i betonit është i përshtatshëm për betonin e mallrave, aplikohet gjerësisht për urën, ndërtimin e portit, digën në shkallë të gjerë, termocentralin e rrotave të ujit, bazamenti i nivelit të lartë të ndërtesës derdhet në shtyllën e pasme, rrjetë përforcuese të mbushura me njerëz të papastërtisë së koagulimit. dhe inxhinieri arkitekturore madhore dhe e mesme e vogël. Ka dendësi të mirë, flluskë ajri pak dhe largon depërtimin natyra është e fortë dhe kështu me radhë, është e garantuar dhe përmirëson cilësinë e ndërtimit të betonit mjet i rëndësishëm.


10.Hyrja e Vibrator betoni ZN ElektrikVibratori elektrik i betonit është projektuar për përdorim me pokerin vibrues. Është krijuar në bazë të teorisë së lavjerrësit. Njësia lëvizëse 2840 RPM përdoret për të transmetuar çift rrotullues vibrues në poker nëpërmjet tubit fleksibël. Disku mund të lidhet me lloje të ndryshme të tensioneve të furnizimit me energji, duke përfshirë 380V, 220V dhe 110V.Aplikimi: përdoret gjerësisht në shumë rrugë ndërtimi, ndërtimi i portit, diga në shkallë të gjerë, baza e ndërtesës së nivelit të lartë. Ka densitet të mirë, flluskë ajri pak dhe largon depërtimin, natyra është e fortë dhe kështu me radhë, është e garantuar dhe përmirëson cilësinë e ndërtimit të betonit mjeti i rëndësishëm.11. Prezantimi i Vibratorit të Jashtëm0.35KW/0.55KW/0.75KW/1.1KW/1.5KW/2.2KW dhe 2.2KW përdor një motor induksioni trefazor që ka dy pesha jashtë qendrës të instaluara në të dy skajet e boshtit të rotorit. Pesha e përqendruar e quajtur bllok i çuditshëm rrotullohet me frekuencë të lartë, duke shkaktuar lëvizje vibruese.  përdoret gjerësisht në dridhjet e betonit plastik, gjysmë plastik, gjysmë të thatë dhe të thatë, mjete të përshtatshme për derdhjen e betonit të pllakave, sipërfaqes së rrugës, tokës dhe çatisë në ndërtesa


Zakonisht shihet në kantieret moderne të ndërtimit, ku përdoret kryesisht për të konsoliduar sipërfaqen e bazës së betonit të sapo derdhur, si dhe për të kompaktuar sipërfaqen e betonit të para-derdhur. Përdorime të tjera të vibratorit janë në tryezën vibruese, makinën e prodhimit të tullave, plastikë, gjysmë plastikë dhe ekran vibrues për të siguruar lëvizje vibruese


1. Kjo seri vibrator betoni është i sigurt, i besueshëm, performancë e qëndrueshme, strukturë e thjeshtë, mirëmbajtje e lehtë.


2. Vibratori i betonit miraton motorin e vibrimit të projektuar special.


3. Vibrator betoni miraton strukturë të mbyllur plotësisht, kundër lagështirës kundër pluhurit.
12. Prezantimi i vibratorit të betonit me frekuencë të lartë të tipit FOX 2300W


1. Rripat e shpatullave: Vibratori vjen i pajisur me rripa shpatullash, duke e bërë të lehtë transportin dhe duke lejuar funksionimin e përshtatshëm pa duar.


2. Motori i fuqishëm: Me një motor 3 kuajfuqi, ky vibrator ofron fuqi të mjaftueshme për ngjeshje efikase të betonit.


3. Kambio i përforcuar TAX: Vibratori është i pajisur me një kuti marshi të përforcuar TAX, i cili siguron qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi, edhe në përdorim të rëndë.


4. Koka e levës AX me kushineta lubrifikuese: Koka e levës AX është e pajisur me dy kushineta lubrifikuese, të cilat minimizojnë fërkimin dhe sigurojnë funksionim të qetë.


5. I gjithanshëm: Ky vibrator mund të përdoret për një sërë detyrash të ngjeshjes së betonit, qoftë për pllaka, kolona ose struktura të tjera betoni.


6. Madhësia e vogël dhe pesha e lehtë: Pavarësisht motorit të tij të fuqishëm, ASOK FOX 2300W është kompakt dhe i lehtë, duke e bërë të lehtë manovrimin dhe kontrollin gjatë përdorimit.


7. Predha me rezistencë të lartë: Predha e vibratorit është projektuar për të qenë shumë rezistente, duke mbrojtur komponentët e brendshëm nga dëmtimi dhe duke siguruar një jetëgjatësi më të gjatë.
13. Prezantimi i Vibratorit Portativ të MotoritVibrator betoni i dobishëm CV-Li pa kabllo me shpejtësi vibruese 3800 rpm (Vibrator betoni i dobishëm me bateri litium)


Aplikimi: përdoret gjerësisht në shumë rrugë ndërtimi, ndërtimi i porteve, diga në shkallë të gjerë, baza e ndërtimit të nivelit të lartë. Ka densitet të mirë, flluskë ajri pak dhe largon depërtimin, natyra është e fortë dhe kështu merita, është e garantuar dhe përmirëson cilësinë e ndërtimit të betonit mjeti i rëndësishëm.


E pajisur me gjashtë stile vibratorësh, me shpejtësi 3800 në minutë dhe fuqi 700w. Avantazhi i tij është se mund të përdoret drejtpërdrejt pa u futur në prizë dhe duhet vetëm të zëvendësojë baterinë. Është i shpejtë dhe i përshtatshëm, i lartë në efikasitet, i gjatë në kohë pune, i shpejtë në shpejtësi, i lartë në cilësi dhe kompakt i vogël.


Si një nga prodhuesit profesionistë të vibratorëve të betonit të dobishëm Cordless në Kinë, ASOK ka gëzuar gjithmonë një reputacion të mirë midis klientëve bashkëpunues.

14.Imazhi i përgjithshëm i fabrikës


        
të pastër dhe të rregullt
        
sipërfaqe të madhe
        
Rregulloni mjeshtërisht


15.Afishimi i skenës së aplikacionit


               

        
Amplitudë e madhe vibrimi
        
Ndërtim me sipërfaqe të madhe me frekuencë të lartë16.Shërbejeni


        

Prodhim ekskluziv në fabrikë

        

Furnizimi i drejtpërdrejtë nga furnizuesit jashtë shtetit

        

Mall derë më derë/port i destinacionit

        

porosia e klientit

        

japin informacion identiteti
17.Prodhoni lidhjen përkatëse
18.FUND


ASOK, një prodhues profesionist i vibratorëve të betonit!

''Shitësi i medaljes së artë'' është vlerësimi më i lartë i klientëve tanë, ne do t'i bëjmë klientët gjithnjë e më të kënaqur


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Gjuha aktuale:Shqip