Warta
VR

Kumaha carana milih vibrator kualitas luhur? Naon kaunggulan tina vibrator ASOK?

Séptémber 08, 2023
Kumaha carana milih vibrator kualitas luhur? Naon kaunggulan tina vibrator ASOK?
1.Various tipe vibrator beton


        
ZID-UL-2300W High Frequency Beton Vibrator
        
ZID-UL-2000W High Frequency Beton Vibrator


        
Dingo tipe 2300W High Frequency Beton Vibrator


        
ZID-230C Wacker tipe Beton Vibrator


        
Bensin Engine Beton Vibrator
        
Leungeun dicekel vibrator beton
        
Vibrator Beton Listrik Jeung pigura


        
ZN Electric Beton Vibrator
        
Vibrator éksternal
        
tipe FOX 2300W High Frequency Beton Vibrator
        
Portabel Engine Vibrator
2.Sajarah ASOK


ASOK mangrupikeun perusahaan ékspor perdagangan asing skala ageung anu ngahijikeun industri sareng perdagangan
Mesin motong jalan ékspor utama, excavator, vibrator sareng mesin jalan sanés
Kalawan 29 taun pangalaman bisnis, ASOK konsumén ti 106 nagara sakuliah nagara disebut ngajual medali emas Cina urang ku konsumén.



3.Bubuka ZID-UL-2300W

1500W-2300W High Frékuénsi vibrator beton. Vibrator beton anu hampang pisan sareng gampang dicekel anu disarengan ku tali taktak pikeun gampang diangkut. 


Vibrator kalebet beurat anu teu dipuseurkeun kana motor listrik 18000rpm pikeun ngahasilkeun geter frekuensi tinggi. 


Via tube fléksibel, vibrator nu transmits Geter ka poker via tube fléksibel.


Hal ieu dipintal saloba 12.000 kali per menit, nu matak ngamudahkeun pikeun ngabalukarkeun résonansi jeung beton dituang.


Salaku salah sahiji pabrik vibrator beton profésional di Cina, ASOK geus salawasna ngarasakeun reputasi alus

  




4.Bubuka ZID-UL-2000W


2000W-18000rpm Frékuénsi Luhur vibrator beton. Vibrator beton anu hampang pisan sareng gampang dicekel anu disarengan ku tali taktak pikeun gampang diangkut.


Vibrator hampang ngan beuratna 6kg , méré betah operasi. Ieu salah sahiji produk nu paling loba dipaké, dipikawanoh pikeun noise low na, efisiensi énergi, fungsi dipercaya, kaamanan tinggi, sarta kinerja geter alus.


Salaku salah sahiji pabrik vibrator beton profésional di Cina, ASOK geus salawasna ngarasakeun reputasi alus




5.Bubuka tipe Dingo 2300W


DINGO vibrator beton portabel. Vibrator beton anu hampang pisan sareng gampang dicekel anu disayogikeun ku tali taktak pikeun gampang diangkut, salain éta, DINGO gaduh 3 gagang pikeun transportasi anu gampang ogé nyayogikeun perlindungan ka perumahan anu tahan pisan.

 


Kasus ogé ngagunakeun saringan hawa pikeun ngajaga tina lebu asup sareng nyababkeun karusakan. DINGO hadir kalawan motor 3hp pikeun ngajalankeun rentang pinuh ku vibrator ZX (25mm nepi ka 58mm) jeung transmisi TDX (0.5m nepi ka 6m). Transmisi TDX dikuatkeun sareng sirah poker ZX dipasang ku 2 bantalan minyak pikeun panggunaan intensif





6.Bubuka tipe ZID-230C Wacker



Wacker tipe 2300W-18000rpm High Frékuénsi vibrator beton. Vibrator beton anu hampang pisan sareng gampang dicekel anu disarengan ku tali taktak pikeun gampang diangkut.


Vibrator hampang ngan beuratna 5kg , méré betah operasi. Ieu salah sahiji produk nu paling loba dipaké, dipikawanoh pikeun noise low na, efisiensi énergi, fungsi dipercaya, kaamanan tinggi, sarta kinerja geter alus.


Salaku salah sahiji pabrik vibrator beton profésional di Cina, ASOK geus salawasna ngarasakeun reputasi alus

  


7.Buka Mesin Bensin



mesin béngsin ieu aci fléksibel vibrators internal bisa disaluyukeun jeung unggal jenis application.heads na shafts bisa gampang digabungkeun jeung gancang disilihtukeurkeun ka


cocog parabot katuhu pikeun job.It mangrupakeun alat geter hébat.ASOK mangrupakeun supplier geter beton profésional.


mesin:Air-cooled.silinder tunggal,4-stroke,bensin/diesel engine


tipe mesin: Bensin Honda GX160 5.5HP


Bensin Robin EY20 5.0HP


Bensin Lifan 5,5 hp


Bensin Robin RB20 5.0HP


Diesel 170F 4.0HP

  




8.Bubuka Hand dicekel



Vibrator handheld ieu motor 1300W anu kuat sareng geter frekuensi tinggi 12000 kali per menit pikeun efektif kompak beton sareng bahan sanésna. 


Laju geter tiasa disaluyukeun, sahingga gampang dioperasikeun sareng cocog pikeun sagala rupa tugas konstruksi. Tambih Deui, éta gampang dibawa kalayan tali taktak anu kalebet sareng wangunan anu hampang.


Tim kami tiasa nyaluyukeun desain pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun. Kotak gear sirah sadaya-aluminium mastikeun henteu aya deformasi, nyayogikeun kinerja mesin anu stabil. 


Gears kualitas luhur diwangun-di mastikeun umur panjang sareng reliabilitas. Pasokan hawa arah sareng dissipation panas anu épéktip ngajaga mesin tiis nalika dianggo terus-terusan.


Sirah kaluaran kuadrat stainless steel kualitas luhur awét sareng épéktip dina kompak tina sagala jinis beton atanapi bahan. Gemblengna, vibrator handheld ieu mangrupikeun mesin geter anu saé pikeun konstruksi





9.Introduction of Electric Beton Vibrator Jeung pigura



Vibrator beton listrik 1.5HP atanapi 2.0HP sareng pigura dianggo sareng aci vibrator beton 38mm atanapi 45mm . Éta modél populér di Éropa .Using prinsip pendulum ,2840RPM unit drive narjamahkeun via aci fléksibel kana sirah poker.



Aplikasi:

Vibrator beton listrik téh cocog pikeun beton komoditi, loba manglaku ka sasak, konstruksi palabuhan, bendungan skala badag, pembangkit listrik kabayang cai, dasar wangunan tingkat luhur pours kana pos piket, rame reinforcing stell bar net koagulasi témbok kokotor. jeung rékayasa arsitéktur leutik utama jeung sedeng. Cai mibanda dénsitas ogé, gelembung hawa sababaraha sarta ngusir seep alam kuat jeung saterusna istighfar, dijamin jeung ngaronjatkeun kualitas konstruksi beton alat penting.


10. Bubuka ZN Electric Beton Vibrator



Vibrator beton listrik dirancang pikeun pamakéan ku ngageter poker . Éta dijieun dumasar kana téori pendulum. Unit drive 2840RPM dipaké pikeun ngirimkeun torsi geter kana poker via tube fléksibel. Drive tiasa dipasang kana sababaraha jinis voltase catu daya kalebet 380V, 220V, sareng 110V.



Aplikasi: lega uesd dina loba ngawangun jalan, pangwangunan palabuhan, bendungan skala badag, tingkat luhur wangunan base.It boga kapadetan ogé, gelembung hawa sababaraha sarta ngusir seep alam kuat jeung saterusna istighfar, dijamin sarta ngaronjatkeun kualitas konstruksi beton alat penting.



11.Introduction of External Vibrator



0.35KW / 0.55KW / 0.75KW / 1.1KW / 1.5KW / 2.2KW sareng 2.2KW ngagunakeun motor induksi tilu-fase anu gaduh dua beurat anu dipuseurkeun dina dua tungtung aci rotor. Beurat kaluar-dipuseurkeun disebut blok saendeng spins dina frékuénsi luhur, ngabalukarkeun gerak ngageter.  loba dipaké dina Geter tina plastik, semi-plastik, semi garing, sarta beton garing, parabot cocog pikeun matak beton tina slabs, beungeut jalan, taneuh jeung roofing dina wangunan.


Biasana katingal dina situs konstruksi modéren, dimana biasana dianggo pikeun ngahijikeun pondasi beton anu énggal-énggal dituang ogé pikeun kompak permukaan beton pra-tuang. Pamakéan vibrator anu sanés aya dina méja geter, mesin pembuatan bata, plastik, semi-plastik sareng layar geter pikeun nyayogikeun gerak geter.


1.This runtuyan vibrator beton aman, dipercaya, kinerja stabil, struktur basajan, pangropéa gampang.


2. Vibrator beton adopts husus-dirancang Geter motor.


3. Vibrator beton adopts struktur full-enclosed, anti lebu anti Uap.




12.Introduction of FOX tipe 2300W High Frequency Beton Vibrator


1. Straps taktak: Vibrator asalna dilengkepan Straps taktak, sahingga gampang pikeun ngangkut jeung ngamungkinkeun pikeun operasi leungeun-gratis merenah.


2. motor kuat: Kalawan motor 3 horsepower, vibrator ieu nyadiakeun kakuatan ample pikeun compaction beton efisien.


3. Reinforced TAX gearbox: Vibrator ieu dilengkepan ku gearbox TAX bertulang, anu ngajamin daya tahan sareng umur panjang, bahkan dina panggunaan beurat.


4. Sirah uas kampak kalayan bantalan pelumas: Sirah uas kampak dilengkepan ku dua bantalan pelumas, anu ngaminimalkeun gesekan sareng mastikeun operasi lancar.


5. serbaguna: Vibrator Ieu bisa dipaké pikeun rupa-rupa tugas compaction beton, naha éta pikeun slabs, kolom, atawa struktur beton lianna.


6. Ukuran leutik jeung beurat hampang: Sanajan motor kuat na, ASOK FOX 2300W kompak tur lightweight, sahingga gampang maneuver jeung kontrol salila pamakéan.


7. Cangkang résistansi tinggi: Cangkang vibrator dirancang pikeun tahan pisan, ngajagi komponén internal tina karusakan sareng mastikeun umur panjang.




13.Introduction of Portable Engine Vibrator



Vibrator beton praktis tanpa kabel CV-Li kalayan laju geter 3800RPM (Vibrator beton praktis batré litium)


Aplikasi: lega uesd di loba jalan ngawangun, pangwangunan palabuhan, bendungan skala badag, tingkat luhur wangunan base .It boga dénsitas ogé, gelembung hawa sababaraha sarta ngusir seep alam kuat jeung saterusna istighfar, dijamin sarta ngaronjatkeun kualitas konstruksi beton alat penting.


Dilengkepan genep gaya vibrator, kalayan laju 3800 per menit sareng kakuatan 700w. Kauntungannana nyaéta yén éta tiasa dianggo langsung tanpa nyolok, sareng ngan ukur kedah ngagentos batréna. Éta gancang sareng merenah, efisiensi tinggi, waktos damel lami, laju gancang, kualitas luhur, sareng kompak Leutik.


Salaku salah sahiji pabrik profésional tina vibrator beton praktis Cordless di Cina, ASOK geus salawasna ngarasakeun reputasi alus diantara konsumén cooperating.





14. Gambar sakabéh pabrik


        
beresih jeung rapih
        
wewengkon badag
        
Susun rapih


15. Tampilan pamandangan aplikasi


               

        
Amplitudo geter badag
        
Frékuénsi luhur konstruksi aréa badag



16. Ngalayanan


        

Produksi pabrik ekslusif

        

Pasokan langsung ti supplier luar negeri

        

Komoditas panto ka panto / palabuhan tujuan

        

pesenan konsumén

        

nyadiakeun informasi identitas




17.Product pakait hyperlink



        


18. TAMAT


ASOK, produsén vibrator beton profésional!

''Gold Medal Seller'' nyaeta evaluasi pangluhurna konsumén urang, urang bakal nyieun konsumén beuki loba wareg


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese