Struktura e produktit Hyrje
VR

Pse të zgjidhni vibratorin/boshtin e betonit të ASOK?

2023/07/14
Pse të zgjidhni vibratorin/boshtin e betonit të ASOK?
1.Vibrator/bosht betoni që korrespondon me çdo vend


       
Bosht vibrator betoni i tipit Australian
        
Vibrator pokeri betoni i tipit kinez
        
Gjilpërë vibrator betoni tip indian
        
Lloji indonezian Vibrator betoni sahft
        
Bosht vibrator betoni i tipit japonez
        
Lloji i Turqisë Bosht vibrator betoni


2.Modelet e njohura/vibrator me frekuencë të lartë


        
Poker me vibrator betoni të tipit Dynapac
        
Lloji me shpejtësi të lartë Bosht vibrator betoni
        
Lloji Wacker Bosht vibrator betoni
        
Lloji portativ Bosht vibrator betoni

3.1 Prezantimi i boshtit të vibratorit prej betoni të tipit Australian


Bosht vibrator betoni australian me tre kthetra 38mm-45mm


38mm/45mm dhe 60mm australiane me tre kthetra  bosht vibrator betoni  me funksionim të qëndrueshëm, performancë të mirë kundër konsumit dhe mekanike.

Ne prodhojmë madhësi të ndryshme nga 38mm (11/5in) /45mm (13/4in) dhe 60mm (21/3in)


Tensioni i zorrës së gomës është 800-900 N,  Fortësia: 75 ~ 80 , rrahja është 1,6 mm , Gjerësia : 16 ~ 18 mm , 96 copë tela çeliku dhe llamba çeliku 40 milion n


Rrotullimi i zorrës fleksibël  eshte 57 N.m me 5~7 shtresa dhe çelik 70# 


Për zorrën fleksibël, ne kemi bërë testin e plakjes së gomës, testin e tërheqjes, boshtin fleksibël ka provë rrotullimi, inspektim 100% pas montimit 


Pune ne Riparim, ndertim rruge, Rezidence personale, pallate te medha, aeroporte, autostrada... etj. Derdhje dhe stampim betoni3.2 Prezantimi i vibratorit të pokerit të betonit të tipit kinez


Gjilpërë vibrator betoni tip kinez 50 mm 2 inç


Gjilpërë vibrator betoni tip kinez 35mm/38mm dhe 50mm. Vibrator Elektrik Drive Elektrik i markës së ndryshme Vibrator Benzine ose Vibrator Diesel.


Ne kemi disa madhësi të ndryshme nga 35mm/38mm/45mm/50mm/70mm


Shtrirja e zorrës fleksibël është e bazuar në çelik 40 MN, rrahja është 1.6 mm, Gjerësia: 16~18 mm, 96 copë tela çeliku, Tensioni i gomës është 800~900 N,  Fortësia: 75~80 Bosht fleksibël: 70# çeliku  ,Përdredhja: 57 N.m    

   

15% inspektim i lëndës së parë dhe 100% inspektim i produktit të përfunduar


Aplikimet për: Është i përshtatshëm për ngjeshjen e zakonshme të betonit, i përdorur gjerësisht në shumë vende si ura, ndërtimi i portit, diga në shkallë të gjerë, shtylla e ujitjes së bazës së ndërtesave të nivelit të lartë që ka vepruar si një kolonë, papastërtia e mpiksjes së përforcuar të dyshekut. mur, inxhinieri arkitekturore madhore dhe e mesme e vogël.
3.3 Prezantimi i gjilpërës vibrator betoni të tipit indian

Gjilpërë vibrator betoni 1,5 in / 38 mm 


Gjilpërë vibrator betoni të tipit indian / flutur ,Drive me motor elektrik , motor benzine Robin 5.0HP .Funksionim i qëndrueshëm me performancë të mirë mekanike dhe performancë të mirë kundër konsumit


Koka e gjilpërës ka 35mm/38mm/40mm dhe 50mm 


Shata gome me unazë çeliku 40 Mn, shkalla është 1.6 mm; Gjerësia: 16 ~ 18 mm, 96 copë tela çeliku. Tensioni i zorrës së gomës është 800~900n dhe fortësia është  75-80 gradë 


Çeliku 70# i boshtit fleksibël dhe rrotullimi është 57 N.m


 100% inspektim i produktit të përfunduar dhe 15% inspektim i lëndës së parë 

Derdhje e betonit dhe kompaktor në rezidencë personale, ndërtesa të mëdha, aeroporte, autostrada  dhe  Riparimi, ndertimi i rruges, etj 
3.4 Prezantimi i vibratorit të betonit të tipit Indonezia sahftBosht vibrator poker tip indonezian 38mm/45mm 


Bosht vibrator poker i tipit indonezian  me shpejtësi të lartë, zhurmë të ulët me funksionim të qëndrueshëm, performancë të mirë mekanike dhe mirë  kundër konsumit . Drejtoni me motor benzine Robin, motor benzine Honda ose motor kinez benzine 


Koka e vibratorit është nga 28mm/32mm/38mm/45mm/60mm


Baza e zorrës së gomës në unazë çeliku 40Mn me gjerësi 16~18mm dhe trashësi 1,6mm,fortësia është 75~80 gradë dhe tensioni 800~900n 70# çeliku i boshtit fleksibël dhe rrotullimi është 57 N.m


15% inspektim i lëndës së parë dhe 100% inspektim i produktit të përfunduar


Aplikimet për: Është i përshtatshëm për ngjeshjen e zakonshme të betonit, i përdorur gjerësisht në shumë vende si ura, ndërtimi i portit, diga në shkallë të gjerë, shtylla e ujitjes së bazës së ndërtesave të nivelit të lartë që ka vepruar si një kolonë, papastërtia e mpiksjes së përforcuar të dyshekut. mur, inxhinieri arkitekturore madhore dhe e mesme e vogël.3.5 Prezantimi i boshtit të vibratorit prej betoni të tipit japonez

Bosht vibrator betoni 45 mm 13/4 inç i tipit japonez 


Bosht vibrator i tipit japonez (pin) me 28mm/32mm/38mm/45mm dhe 60mm.Drive nga Honda Enigne,Motor Robin ose Loncin,Motor Diesel ose Motor Elektrik. Funksionim i qëndrueshëm me performancë të mirë mekanike dhe performancë të mirë kundër konsumit


Koka e vibratorit është nga 28mm/32mm/38mm/45mm/60mm

Tensioni i zorrës së gomës është 800-900 N,  Fortësia: 75 ~ 80 , rrahja është 1,6 mm , Gjerësia : 16 ~ 18 mm , 96 copë tela çeliku dhe unazë çeliku 40 milion n , çeliku 70 # e boshtit fleksibël dhe rrotullimi është 57 N.m


Për zorrën fleksibël, ne kemi bërë testin e plakjes së gomës, testin e tërheqjes, boshtin fleksibël ka provë rrotullimi, inspektim 100% pas montimit 


përdoret gjerësisht në shumë rrugë ndërtimi, ndërtimi i portit, diga në shkallë të gjerë, baza e ndërtesave të nivelit të lartë.Ka mirë densitetin, flluskën e ajrit pak dhe largon depërtimin natyra është e fortë dhe kështu me radhë, është e garantuar dhe përmirësohet cilësia e ndërtimit të betonit mjeti i rëndësishëm.3.6 Prezantimi i boshtit të vibratorit të betonit të tipit turkBosht vibrator betoni 45mm Half moon Turkey 


Half moon Turkey Bosht vibrator betoni, modeli i popullarizuar eshte 38mm dhe 45mm .Drive nga vibrator elektrik 750w. Performanca e mire mekanike dhe kunder konsumit per funksionim te qendrueshem


Madhësia popullore nga forma 38mm/45mm dhe gjatësia 4.0mtr 4.5mtr dhe 6.0mtr 

Shtrirja e zorrës fleksibël është e bazuar në çelik 40 MN, rrahja është 1.6 mm, Gjerësia: 16~18 mm, 96 copë tela çeliku, Tensioni i gomës është 800~900 N,  Fortësia: 75~80 Bosht fleksibël: 70# çelik, rrotullues: 57N.m   

    

15% inspektim i lëndës së parë dhe 100% inspektim i produktit të përfunduar

Aplikimet për: Është i përshtatshëm për ngjeshjen e zakonshme të betonit, i përdorur gjerësisht në ngjeshjen e rregullt të betonit për riparimin e rrugëve, ndërtimit të rrugëve, shtëpive të ndërtimit dhe derdhjes së disa betonit.3.7 Prezantimi i pokerit me vibrator betoni të tipit DynapacPokeri i vibratorit të betonit të tipit Dynapac ka karakteristikat e mëposhtme:

1) Miraton një vibrator të zakonshëm tip plug-in dhe ngjit me një tub fleksibël dhe bosht fleksibël

2) Besueshmëri e mirë

3) Dizajni unik i boshtit ul në mënyrë efektive zhurmën në masë të madhe si dhe përmirëson efikasitetin

4) Zhurmë e ulët

5) Çmimi konkurrues

6) Intensitet i lartë i fuqisë

7) Boshti i vibratorit të betonit mund të jetë lidhës gjashtëkëndor, lidhës dynapac dhe lloji i gjysmëhënës.


Specifikimet:

Ne prodhojmë seri vibratorësh, 25 mm, 28 mm, 32 mm, 35 mm, 38 mm, 45 mm, 50 mm, 51 mm, 60 mm, 70 mm, 76 mm të drejtuar nga motori ose motori elektrik, të gjitha llojet e bashkimit.


Vibrator betoni:

Performancë e mirë mekanike, funksionim i qëndrueshëm, zhurmë e ulët, kohë më e gjatë pune, performancë e mirë kundër konsumit
3.8. Prezantimi i boshtit të vibratorit të betonit të tipit me shpejtësi të lartë12000 RPM Bosht vibrator betoni me shpejtësi të lartë 


Bosht vibrator me shpejtësi të lartë me 12000 rpm, mund të punojë me vibator betoni të tipit Bosch të tipit Enar me frekuencë të lartë. Funksionim i qëndrueshëm me zhurmë të ulët  .


Koka e vibratorit është nga 35mm/38mm//45mm/50mm


Baza e zorrës së gomës në unazë çeliku 65Mn me gjerësi 16~18mm dhe trashësi 1,75mm, fortësia është 80~90 gradë dhe tensioni 1000~1100n Përdredhja e zorrës fleksibël  është 65N.m me 5~7 shtresa dhe çelik 65MN 


Për zorrën fleksibël, ne kemi bërë testin e plakjes së gomës, testin e tërheqjes, boshtin fleksibël ka provë rrotullimi, inspektim 100% pas montimit 


Pune ne Riparim, ndertim rruge, Rezidence personale, ndertesa te medha, aeroporte, autostrada...etj. Zhurme e ulet me funksionim te qendrueshem, Performanca e mire mekanike dhe performance kunder konsumit.3.9 Prezantimi i boshtit të vibratorit të betonit të tipit WackerLloji Wacker  bosht vibrator betoni lidhës katror 8 mm


Kokat dhe boshtet mund të kombinohen lehtësisht dhe të ndërrohen me shpejtësi për të përshtatur pajisjet e duhura me punën. Kokat unike hibride ofrojnë konsolidim dhe lëvizje optimale të betonit.  ofrojnë performancë të besueshme dhe beton cilësor.


Koka e pokerit është nga 35mm/38mm/40mm/45mm/48mm/50mm

Tensioni i zorrës së gomës është 1000 ~ 1100 N,  Fortësia: 80 ~ 90 , rrahja është 1,75 mm , Gjerësia : 16 ~ 18 mm , 96 copë tela çeliku dhe 65 milion unazë çeliku 65 milion n çelik me bosht fleksibël  me 5 shtresa dhe përdredhja është 65 N.m


15% inspektim i lëndës së parë dhe 100% inspektim i produktit të përfunduar


përdoret gjerësisht në shumë  ndërtimi i portit, diga në shkallë të gjerë, baza e ndërtimit të nivelit të lartë, ndërtimi dhe riparimi i rrugës  .Funksionim i qëndrueshëm me performancë të mirë mekanike, zhurmë e ulët me performancë të mirë kundër konsumit


4.0 Prezantimi i boshtit të vibratorit të betonit të tipit portativ

Bosht vibrator portativ 25mm-35mm 


Drejtoni me vibrator portativ 580w/800w/1300w dhe gjatësi nga 1mtr -1.5mtr,2.0mtr dhe 3.0mtr. Pesha është shumë e lehtë dhe e përshtatshme për funksionim.


Madhësia e kokës së vibratorit portativ me 25mm/35mm/45mm dhe 50mm.


Baza e zorrës së gomës në unazë çeliku 40Mn me gjerësi 16~18mm dhe trashësi 1.6mm,fortësia është 75~80 gradë dhe tensioni 800~900n Përdredhja e zorrës fleksibël  eshte 57 N.m me 5~7 shtresa dhe çelik 70# 


15% inspektim i lëndës së parë dhe 100% inspektim i produktit të përfunduar


Pune ne Riparim rruge, ndertim rruge, Rezidenciale per derdhjen dhe ngjeshjen e betonit. Lehte ne funksionim.5.Përmbledhja e produktit të shufrave/boshtit të dridhjeve të betonit ASOKAplikacion: 

Ai është i përshtatshëm për ngjeshjen e zakonshme të betonit, i përdorur gjerësisht në shumë vende si ura, ndërtimi i portit, diga në shkallë të gjerë, shtylla e ujitjes së bazës së ndërtesës së nivelit të lartë që ka vepruar si një kolonë, muri i papastërtisë me përforcim dysheku të mbushur me njerëz, inxhinieri arkitekturore madhore dhe e mesme e vogël.


Ka dendësi të mirë, flluskë ajri pak dhe largon depërtimin natyra është e fortë dhe kështu me radhë, është e garantuar dhe përmirëson cilësinë e ndërtimit të betonit mjet i rëndësishëm.

funksionim të qëndrueshëm

performancë e mirë mekanike

zhurmë e ulët

performancë e mirë kundër konsumit


Madhësi të ndryshme për zgjedhje:

Kompania ASOK ka prodhuar shumë lloje dhe modele të ndryshme nga 25mm/28mm/32mm/35mm/38mm/45mm/50mm/60mm/70mm/75mm, dhe gjatësi të ndryshme pothuajse nga 1 deri në 12m për përzgjedhje.6.ASOK është prodhues i vibratorëveFabrika unike, dizajn unik

i personalizueshëm

Ka zbritje, transport falas në sasi të mëdha7. Demonstrimi i aplikimit të vibratorit të betonit ASOK
ndërtesë e lartë

riparimi i rrugës

ndërtesa të tjera


8.hiperlidhja e produktit9.FUND


Mirë se vini në ASOK!

Kënaqësia juaj është motivimi ynë më i madhInformata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Gjuha aktuale:Shqip