Pengenalan Struktur Produk
VR

Kenapa Pilih Vibrator/Shaft Beton ASOK?

2023/07/14
Kenapa Pilih Vibrator/Shaft Beton ASOK?
1.Concrete vibrator / poros cocog kanggo saben negara


       
Poros vibrator beton jinis Australia
        
jinis Cina Concrete poker vibrator
        
Jarum vibrator Beton jinis India
        
Sahft Vibrator Beton Tipe Indonesia
        
Poros vibrator beton jinis Jepang
        
Turkey Type Concrete vibrator shaft


2.Model populer / vibrator frekuensi dhuwur


        
Dynapac jinis Concrete vibrator poker
        
Poros vibrator beton jinis kacepetan dhuwur
        
Wacker jinis Concrete vibrator shaft
        
Poros vibrator beton tipe portabel

3.1 Pambuka saka jinis Australia beton vibrator shaft


Australia telung cakar 38mm-45mm beton vibrator poros


38mm / 45mm lan 60mm Australia telung cakar  poros vibrator beton  karo operasi Stabil, apik anti-nyandhang lan kinerja mechanical.

Kita ngasilake ukuran beda saka 38mm (11/5in) /45mm (13/4in) lan 60mm (21/3in)


Ketegangan selang karet yaiku 800 ~ 900 N,  Kekerasan: 75 ~ 80, Tickness yaiku 1.6MM, Jembar: 16 ~ 18MM, 96 pcs kawat baja lan ling baja 40Mn


Torsi selang fleksibel  punika 57 N.m karo 5 ~ 7 lapisan lan 70 # baja 


Kanggo selang Fleksibel, kita wis nindakake tes tuwa karet, tes tensile, poros fleksibel duwe tes torsi, inspeksi 100% sawise perakitan 


Makarya ing Repair, mbangun dalan, panggonan pribadi, bangunan gedhe, bandara, dalan gedhe ... etc. Beton pouring lan tamping



3.2Introduksi saka jinis Cina Concrete poker vibrator


Tipe Cina 50mm 2inch jarum vibrator beton


Cina jinis jarum vibrator beton 35mm / 38mm lan 50mm .Drive Electric vibrator merek beda Bensin vibrator utawa Diesel vibrator.


Kita duwe sawetara ukuran beda saka 35mm / 38mm / 45mm / 50mm / 70mm


Ling saka selang fleksibel adhedhasar 40MN Steel, Tickness punika 1.6MM, Jembar: 16 ~ 18MM, 96 pcs kawat baja, Ketegangan karet punika 800 ~ 900 N,  Kekerasan: 75 ~ 80 Poros fleksibel: 70 # baja  Torsi: 57N.m    

   

15% inspeksi bahan mentah lan 100% inspeksi produk Rampung


Aplikasi kanggo: Cocog kanggo pemadatan konkrit umum, digunakake ing pirang-pirang papan kayata jembatan, konstruksi pelabuhan, bendungan skala gedhe, tumpukan irigasi dhasar bangunan tingkat dhuwur minangka kolom, rereget koagulasi penguatan mat rame. tembok, teknik arsitektur cilik lan menengah.




3.3 Pambuka jarum vibrator Beton jinis India

1.5in / 38mm jarum vibrator Beton jinis India 


Jarum vibrator beton jinis India / Kupu-kupu, Drive nganggo motor listrik, mesin bensin Robin 5.0HP . Operasi stabil kanthi kinerja mekanik sing apik lan kinerja anti-nyandhang sing apik


Kepala jarum duwe 35mm / 38mm / 40mm lan 50mm 


Karet hoes karo 40Mn baja ling, Tickness punika 1.6MM, Jembar: 16~18MM, 96 pcs kawat baja. Karet selang kang tension punika 800~900n lan atose punika  75-80 derajat 


70 # baja saka poros Fleksibel lan torsional punika 57 N.m


 100% inspeksi produk rampung lan 15% inspeksi bahan mentah 

Concrete pouring lan compactor ing panggonan pribadi, bangunan gedhe, bandara, dalan gedhe  lan  Ndandani, mbangun dalan, lsp 




3.4 Pengenalan sahft vibrator Beton tipe Indonesia



Tipe Indonesia 38mm/45mm Poker vibrator shaft 


Poros vibrator Poker jinis Indonesia  kanthi kacepetan dhuwur, Kurang gangguan kanthi operasi sing stabil, Kinerja mekanik sing apik lan apik  anti nyandhang. Pandu nganggo mesin bensin Robin, mesin bensin Honda utawa mesin bensin Cina 


Kepala vibrator yaiku saka 28mm / 32mm / 38mm / 45mm / 60mm


Dasar selang karet ing ling baja 40Mn kanthi ambane 16 ~ 18mm lan ketebalan 1.6mm, kekerasane 75 ~ 80 derajat lan tegangan 800 ~ 900n 70 # baja poros Fleksibel lan torsi yaiku 57 Nm


15% inspeksi bahan mentah lan 100% inspeksi produk Rampung


Aplikasi kanggo: Cocog kanggo pemadatan konkrit umum, digunakake ing pirang-pirang papan kayata jembatan, konstruksi pelabuhan, bendungan skala gedhe, tumpukan irigasi dhasar bangunan tingkat dhuwur minangka kolom, rereget koagulasi penguatan mat rame. tembok, teknik arsitektur cilik lan menengah.



3.5 Pengenalan poros vibrator Beton jinis Jepang

45mm 13/4inch jinis Jepang beton vibrator poros 


Jepang (pin) jinis Vibrator poros karo 28mm/32mm/38mm/45mm lan 60mm .Drive dening Honda Enigne,Robin Engine utawa Loncin Engine ,Diesel engine utawa Electric motor .Operasi stabil karo kinerja mechanical apik lan kinerja anti nyandhang apik


Kepala vibrator yaiku saka 28mm / 32mm / 38mm / 45mm / 60mm

Ketegangan selang karet yaiku 800 ~ 900 N,  Kekerasan: 75 ~ 80, Tickness yaiku 1.6MM, Jembar: 16 ~ 18MM, 96 pcs kawat baja lan 40Mn baja ling 70 # baja poros fleksibel lan torsi yaiku 57 Nm


Kanggo selang Fleksibel, kita wis nindakake tes tuwa karet, tes tensile, poros fleksibel duwe tes torsi, inspeksi 100% sawise perakitan 


akeh uesd ing akeh dalan mbangun, construction pelabuhan, bendungan gedhe-ukuran, tingkat dhuwur bangunan base.It wis Kapadhetan uga, gelembung udhara sawetara lan repel seep alam kuwat lan ing patut, dijamin lan mbenakake. kualitas konstruksi beton alat penting.



3.6Introduksi saka Turkey Type Concrete vibrator shaft



45mm Setengah bulan Turkey jinis Concrete vibrator shaft 


Setengah bulan Turkey jinis Concrete vibrator shaft, model populer punika 38mm lan 45mm .Drive dening 750w Electric vibrator .Inggih mechanical lan kinerja anti-nyandhang kanggo operasi stabil


Wangun ukuran populer 38mm/45mm lan Dawane 4.0mtr 4.5mtr lan 6.0mtr 

Ling saka selang fleksibel adhedhasar 40MN Steel, Tickness punika 1.6MM, Jembar: 16 ~ 18MM, 96 pcs kawat baja, Ketegangan karet punika 800 ~ 900 N,  Kekerasan: 75 ~ 80 Poros fleksibel: 70 # baja, Torsi: 57N.m   

    

15% inspeksi bahan mentah lan 100% inspeksi produk Rampung

Aplikasi kanggo: Iku cocok kanggo compaction beton umum, digunakake digunakake ing compaction beton biasa kanggo ndandani dalan, mbangun dalan, omah bangunan lan sawetara pouring beton.



3.7 Pambuka poker vibrator Beton jinis Dynapac



Poker vibrator Beton jinis Dynapac nduweni fitur ing ngisor iki:

1) Ngadopsi vibrator tipe plug-in biasa lan tetep nganggo pipa fleksibel lan poros fleksibel

2) linuwih apik

3) Desain poros unik kanthi efektif nyuda gangguan lan nambah efisiensi

4) Kurang swara

5) Rega sing kompetitif

6) Intensitas daya dhuwur

7) Batang vibrator beton bisa dadi konektor heksagon, konektor dynapac lan jinis setengah bulan.


Spesifikasi:

We gawé seri vibrator, 25mm, 28mm, 32mm, 35mm, 38mm, 45mm, 50mm, 51mm, 60mm, 70mm, 76mm mimpin dening engine utawa motor listrik, kabeh jinis kopling.


Vibrator beton:

Kinerja mekanik sing apik, operasi sing stabil, gangguan sing sithik, wektu kerja sing luwih dawa, kinerja anti-nyandhang sing apik




3.8.Introduksi saka jinis kacepetan dhuwur Concrete vibrator shaft



12000RPM Poros vibrator beton kacepetan dhuwur 


Poros vibrator kacepetan dhuwur kanthi 12000rpm, Bisa digunakake karo jinis Enar jinis Bosch vibator beton frekuensi dhuwur. Operasi stabil kanthi gangguan swara  .


Kepala vibrator saka 35mm/38mm//45mm/50mm


Basis selang karet ing ling baja 65Mn kanthi ambane 16 ~ 18mm lan ketebalan 1.75mm, kekerasane 80 ~ 90 derajat lan tegangan 1000 ~ 1100n Putaran selang fleksibel  punika 65N.m karo 5 ~ 7 lapisan lan 65MN baja 


Kanggo selang Fleksibel, kita wis nindakake tes tuwa karet, tes tensile, poros fleksibel duwe tes torsi, inspeksi 100% sawise perakitan 


Makarya ing Repair, mbangun dalan, Omah pribadi, bangunan gedhe, bandara, dalan gedhe ... etc. Kurang gangguan kanthi operasi sing stabil, Kinerja mekanik sing apik lan kinerja anti-nyandhang.



3.9 Pambuka jinis Wacker poros vibrator Beton



Tipe Wacker  kothak 8mm konektor beton vibrator poros


Kepala lan shafts bisa gampang digabungake lan cepet diijolke kanggo cocog peralatan tengen kanggo proyek. Kepala hibrida unik nawakake konsolidasi lan gerakan konkrit sing paling optimal.  menehi kinerja dipercaya lan kualitas beton.


Kepala poker saka 35mm / 38mm / 40mm / 45mm / 48mm / 50mm

Ketegangan selang karet yaiku 1000 ~ 1100 N,  Kekerasan: 80 ~ 90, Tickness yaiku 1.75MM, Jembar: 16 ~ 18MM, 96 pcs kawat baja lan 65Mn baja ling 65MN baja poros fleksibel  karo 5 lapisan lan torsional punika 65 N.m


15% inspeksi bahan mentah lan 100% inspeksi produk Rampung


wiyar uesd ing akeh  konstruksi pelabuhan, bendungan gedhe-gedhe, basis bangunan tingkat dhuwur, mbangun lan ndandani dalan  .Operasi stabil kanthi kinerja mekanik sing apik, gangguan sing kurang kanthi kinerja anti-nyandhang sing apik


4.0 Pambuka jinis portabel beton vibrator shaft

25mm-35mm Portable vibrator poros 


Pandu nganggo vibrator portabel 580w / 800w / 1300w lan dawane saka 1mtr -1.5mtr, 2.0mtr lan 3.0mtr. Bobot banget entheng lan trep kanggo operasi.


Ukuran sirah vibrator portabel kanthi 25mm / 35mm / 45mm lan 50mm.


Basis selang karet ing ling baja 40Mn kanthi ambane 16 ~ 18mm lan ketebalan 1.6mm, kekerasane 75 ~ 80 derajat lan tension 800 ~ 900n Putaran selang fleksibel  punika 57 N.m karo 5 ~ 7 lapisan lan 70 # baja 


15% inspeksi bahan mentah lan 100% inspeksi produk Rampung


Makarya ing Ndandani dalan, mbangun dalan, panggonan pribadi kanggo Beton pouring lan compacting .Gampang kanggo operasi.



5.ASOK Concrete Vibration Rod/Shaft Product Summary



Aplikasi: 

Cocog kanggo pemadatan beton umum, digunakake ing pirang-pirang papan kayata jembatan, konstruksi pelabuhan, bendungan skala gedhe, tumpukan irigasi dhasar bangunan tingkat dhuwur minangka kolom, tembok rereget penguatan mat sing rame, jurusan arsitektur cilik lan menengah.


Wis Kapadhetan uga, gelembung online sawetara lan repel seep alam kuwat lan ing patut, wis dijamin lan mbenakake kualitas construction beton alat penting.

operasi stabil

kinerja mechanical apik

swara kurang

kinerja anti-nyandhang apik


Ukuran sing beda kanggo pilihan:

Perusahaan ASOK ngasilake macem-macem jinis lan model kanthi ukuran 25mm / 28mm / 32mm / 35mm / 38mm / 45mm / 50mm / 60mm / 70mm / 75mm, lan dawane beda meh saka 1 nganti 12m kanggo dipilih.



6.ASOK minangka produsen alat vibrator



Pabrik unik, desain unik

customizable

Ana diskon, pengiriman gratis kanthi jumlah akeh



7. Demonstrasi Aplikasi Vibrator Beton ASOK




bangunan dhuwur

ndandani dalan

bangunan liyane


8. hyperlink produk



9. END


Sugeng rawuh ing ASOK!

Kepuasan sampeyan minangka motivasi paling gedhe



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa