Tumuwuh Jeung Mitra 
babarengan,
Mesin ACE 
Dina Service Anjeun.

Sadaya produk urang ngagaduhan sertifikasi anu peryogi di sakumna dunya,
urang tiasa nawiskeun sertifikasi CE salaku dasar sareng anu sanésna
nu nanya ti anjeun.
Puncakpabrik mesin konstruksi jeung supplier parabot konstruksi
VR

Tumuwuh Jeung Mitra 
babarengan,
Mesin ACE 
Dina Service Anjeun.

Sadaya produk urang gaduh sertifikasi

nu peryogi di sakuliah dunya.

VR
  • Departemen Produksi
    Departemen Produksi
    Urang ngawangun nepi departemén ngahasilkeun kalawan 5 workshop pikeun karajinan béda kaasup: motong, Wielding, Majelis, Lukisan jeung Quality Assurance (QC).
  • Karagaman Produk
    Karagaman Produk
    Kami ngagaduhan produk ampir kalebet sadaya jinis mesin konstruksi jalan alit sapertos mixer beton, vibrator beton, compactor piring ...
  • Pamastian kualitas
    Pamastian kualitas
    Sadaya produk kami ngagaduhan sertifikasi anu peryogi di sakumna dunya, kami tiasa nawiskeun sertifikasi CE salaku dasar sareng anu sanésna anu naroskeun ka anjeun.
MESIN BANGUNAN JALAN.
.

Produk Kami

Ayeuna kami gaduh produk ampir kalebet sagala jinis mesin konstruksi jalan leutik sapertos mixer beton, vibrator beton, compactor piring, tamping rammer sareng trowel listrik.

Di sagigireun urang ogé panalungtikan sarta ngamekarkeun mesin anyar kawas mini excavator, roller jalan, gandeng pikeun mesin leutik. 

PROFESIONAL
.

Kasus Urang

Janten panyadia global anu saé pikeun alat konstruksi pikeun kontraktor profésional. Pikeun janten perusahaan anu museurkeun konsumén,

salawasna dina inovasi, bersyukur sarta tetep dina model win-win sepanjang waktos.

  • Australia Mesin digawé
    Australia Mesin digawé
    Mayoritas geus ngalaman parobahan dina sababaraha wangun, ku humor disuntik, kecap nu teu kasampak sanajan saeutik.
  • eupan balik konsumén Turki
    eupan balik konsumén Turki
    Mayoritas geus ngalaman parobahan dina sababaraha wangun, ku humor disuntik, kecap nu teu kasampak sanajan saeutik.
  • eupan balik customer Janpan
    eupan balik customer Janpan
    Mayoritas geus ngalaman parobahan dina sababaraha wangun, ku humor disuntik, kecap nu teu kasampak sanajan saeutik.
KANTUNKEUN PESEN
.

Ngahubungan AS

Upami anjeun gaduh patarosan langkung nyerat ka kami, wartosan kami syarat anjeun, kami tiasa ngalakukeun langkung seueur ti anu anjeun bayangkeun.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English O'zbek O'zbek Українська Українська svenska svenska Polski Polski dansk dansk русский русский Português Português 한국어 한국어 français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية italiano italiano 日本語 日本語 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe اردو اردو Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun