Mini Excavator

VR

Mini Excavator 

ACE Mini excavator utama boga model ti CX-11 / CX-12 / CX-13 / CX-15 / CX-17 / CX-18 jeung CX-20. Jinis operasi biasa sareng jinis Pilot. The excavator mikro cooperates kalawan parabot kerja multi-fungsi pikeun ngalengkepan tugas kayaning penggalian, loading, leveling, trenching, crushing, pangeboran, pinching, ngangkat ... jsb Hal ieu loba dipaké dina konstruksi jeung produksi PLTA, transportasi, kota. , kebon, ranch, dusun, transformasi lahan pertanian, pipa minyak, jsb. 


penting:

1. Mesin anu nyumponan pasar Éropa, standar émisi Pasar Amérika dipercaya pisan, ramah lingkungan, sareng gaduh konsumsi bahan bakar anu langkung handap. 

2. Compact na Tailless design cooperates kalawan fungsi booming ayun, nu bisa adaptasi jeung operasi spasi sempit flexibly. 

3. Yanmar, Perkins atanapi Koop mesin Diesel pikeun pilihan Anjeun

4.Germany Continetal Brand Minyak conduit + EATON tavel motor jeung motor ayun ti AS jeung hidro kontrol klep utama ti Italia, nu boga operasi leuwih sénsitip jeung kontrol, kinerja sistem leuwih stabil jeung reliabilitas luhur.

Mini Excavator populér di sakuliah dunya, aya agénsi atawa wholesales di loba nagara kayaning Jepang, Jerman, AS, Australia, Polnd, Perancis jeung saterusna.

mesin alus brings karya gampang, sagala patarosan pikeun excavator nu bisa ngantep kami nyaho. Ace mesin miharep boga gawé babarengan alus pikeun anjeun.


Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English O'zbek O'zbek Українська Українська svenska svenska Polski Polski dansk dansk русский русский Português Português 한국어 한국어 français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية italiano italiano 日本語 日本語 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe اردو اردو Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese