Tuwuh Kanthi Mitra 
bebarengan,
Mesin ACE Kab 
Ing Layanan Panjenengan.

Kabeh produk kita duwe sertifikasi sing dibutuhake ing saindenging jagad,
kita bisa nawakake sertifikasi CE minangka dhasar lan uga liyane
kang takon saka sampeyan.
Ndhuwurprodusen mesin konstruksi lan supplier peralatan konstruksi
VR

Tuwuh Kanthi Mitra 
bebarengan,
Mesin ACE Kab 
Ing Layanan Panjenengan.

Kabeh produk kita duwe sertifikasi

kang perlu ing sak ndonya.

VR
  • Departemen Produksi
    Departemen Produksi
    Kita mbangun departemen prodhuksi kanthi 5 bengkel kanggo macem-macem kerajinan kalebu: Cutting, Wielding, Assembly, Painting and Quality Assurance (QC).
  • Keanekaragaman Produk
    Keanekaragaman Produk
    Kita duwe produk meh kalebu kabeh jinis mesin konstruksi dalan cilik kaya mixer beton, vibrator beton, pemadat piring ...
  • Jaminan Mutu
    Jaminan Mutu
    Kabeh produk kita duwe sertifikasi sing dibutuhake ing saindenging jagad, kita bisa menehi sertifikasi CE minangka dhasar lan uga liyane sing takon saka sampeyan.
MESIN BANGUNAN JALAN.
.

Produk Kita

Saiki kita duwe produk meh kalebu kabeh jinis mesin konstruksi dalan cilik kaya mixer beton, vibrator beton, compactor piring, tamping rammer lan trowel daya.

Kajaba iku, kita uga riset lan ngembangake mesin anyar kaya mini excavator, roller dalan, trailer kanggo mesin cilik. 

PROFESIONAL
.

Kasus Kita

Dadi panyedhiya peralatan konstruksi global sing apik kanggo kontraktor profesional. Kanggo dadi perusahaan sing fokus pelanggan,

tansah ing inovasi, ngucapke matur nuwun lan tetep ing model win-win kabeh kaping.

  • Australia Mesin digunakake
    Australia Mesin digunakake
    Mayoritas wis ngalami owah-owahan ing sawetara wangun, dening humor suntik, tembung sing ora katon malah rada.
  • saran customer Turkey
    saran customer Turkey
    Mayoritas wis ngalami owah-owahan ing sawetara wangun, dening humor suntik, tembung sing ora katon malah rada.
  • Janpan umpan balik pelanggan
    Janpan umpan balik pelanggan
    Mayoritas wis ngalami owah-owahan ing sawetara wangun, dening humor suntik, tembung sing ora katon malah rada.
Ninggalake PESAN
.

Hubungi US

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane nulis kanggo kita, marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English O'zbek O'zbek Українська Українська svenska svenska Polski Polski dansk dansk русский русский Português Português 한국어 한국어 français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية italiano italiano 日本語 日本語 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe اردو اردو Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan