• <p><strong>Tumbuh Bersama Mitra,<span style="color:#C87F26;">Mesin ACE Kab</span> Ing Layanan Panjenengan.</strong></p>

    Tumbuh Bersama Mitra,Mesin ACE Kab Ing Layanan Panjenengan.

    Kabeh produk kita duwe sertifikasi sing dibutuhake ing saindenging jagad,

    kita bisa nawakake sertifikasi CE minangka dhasar lan uga liyane sing takon saka sampeyan.

    Produsen mesin konstruksi lan supplier peralatan konstruksi

    Sinau luwih akeh

Tuwuh Kanthi Mitra 
bebarengan,
Mesin ACE Kab 
Ing Layanan Panjenengan.

Kabeh produk kita duwe sertifikasi

kang perlu ing sak ndonya.

VR
MESIN BANGUNAN JALAN.
.

Produk Kita

Saiki kita duwe produk meh kalebu kabeh jinis mesin konstruksi dalan cilik kaya mixer beton, vibrator beton, compactor piring, tamping rammer lan trowel daya.

Kajaba iku, kita uga riset lan ngembangake mesin anyar kaya mini excavator, roller dalan, trailer kanggo mesin cilik. 

  • <p>29 Years+</p>

    29 Years+

    Production Exprience

  • <p>20 Years+</p>

    20 Years+

    70% partners

  • <p>130+<br></p>

    130+

    Distributors Worldwide

  • <p>10000m²+</p>

    10000m²+

    Factory Area

Hubungi Kita

  • Departemen Produksi
    Departemen Produksi
    We mbangun munggah departemen prodhuksi karo 5 workshop kanggo macem-macem kerajinan kalebu: Cutting, Wielding, Assembly, Painting lan Quality Assurance (QC).
  • Keanekaragaman Produk
    Keanekaragaman Produk
    Kita duwe produk meh kalebu kabeh jinis mesin konstruksi dalan cilik kaya mixer beton, vibrator beton, pemadat piring ...
  • Jaminan Mutu
    Jaminan Mutu
    Kabeh produk kita duwe sertifikasi sing dibutuhake ing saindenging jagad, kita bisa menehi sertifikasi CE minangka dhasar lan uga liyane sing takon saka sampeyan.
PROFESIONAL
.

Kasus Kita

Dadi panyedhiya peralatan konstruksi global sing apik kanggo kontraktor profesional. Kanggo dadi perusahaan sing fokus pelanggan,

tansah ing inovasi, ngucapke matur nuwun lan tetep ing model win-win kabeh kaping.

  • Australia Mesin digunakake
    Australia Mesin digunakake
    Mayoritas wis ngalami owah-owahan ing sawetara wangun, dening humor suntik, tembung sing ora katon malah rada.
  • saran customer Turkey
    saran customer Turkey
    Mayoritas wis ngalami owah-owahan ing sawetara wangun, dening humor suntik, tembung sing ora katon malah rada.
  • Janpan umpan balik pelanggan
    Janpan umpan balik pelanggan
    Mayoritas wis ngalami owah-owahan ing sawetara wangun, dening humor suntik, tembung sing ora katon malah rada.
Ninggalake PESAN
.

Hubungi US

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane nulis kanggo kita, marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa