Kabar
VR

Rinci introduksi plate compactor, apa ASOK plate compactor nyukupi kabutuhan sampeyan?

Juli 07, 2023
Rinci introduksi plate compactor, apa ASOK plate compactor nyukupi kabutuhan sampeyan?
1.Produk kasedhiya kanggo pilihan


        
C-90
        
C-77
        
C-60
        
C-120
        
C80-100T
        
C80-10T
2. Kompaktor piring liyane


        
C-125
        
C-160
        
C-270
        
C-330


3.1 C-60 introduksi rinci


Kompaktor piring maju C-60 10.5KN menehi kontraktor proyek produktivitas lan keluwesan sing dibutuhake.  Khusus kanggo tamping lemah sing padhet, peralatan iki gampang miring kanthi radius putar cilik. Struktur entheng iku gampang kanggo operate lan transportasi.

65KGS Plate compactor kanthi gaya sentrifugal 10,5kn

Foldable nangani kanggo gampang transportasi lan Simpenan .Straight nangani uga kasedhiya 

Gunung kejut tugas abot nyuda geter ing mesin lan gagang ndhuwur 

Protectiveframe lan tank banyu kasedhiya minangka opsional 

Aplikasi kanggo: Aspal, lemah, wedhi, kerikil, lan lemah mixer ing wilayah konstruksi, teknik sipil utawa dalan, ngolah kebon, gampang ditangani, nduweni kinerja dhuwur, awet banget, operasi gampang, desain pangopènan sing kurang ramah pangguna.

Pilihan Engine:

1.B&S 5HP/6.5HP  

2. Robin EY20 5.0HP/SABARU EX17 6.0HP

3. HONDA GX160 5.5HP /GX200 6.0HP


3.2 C-77 introduksi rinci


ACE plate compactor bisa nambah produktivitas lan fleksibilitas. Lan desain struktur khusus nggawe luwih gampang kanggo operate lan ngirim.  

77KGS Plate compactor kanthi gaya sentrifugal 13.5kn

Pegangan sing bisa diatur nggawe operasi luwih gampang.  

Dibangun ing wheel kanggo transportasi gampang  

Tutup sabuk sing disegel kanggo nyegah wedhi lan lemah  

Aplikasi: Desain sing kuat kanggo pemadatan pasir, kerikil, aspal, grit lan bahan granular 

Pilihan Engine:
HONDA   GX160 5.5 HP
Mesin Diesel 170F 4.0HP
ROBIN EY20 5.0HP
Loncin GF200 6.5HP
  



3.3 C-90 introduksi rinci

C-90 Plate compactor kanthi gaya vibrator 15.0kn, desain kanggo pemadatan pasir, kerikil, grit lan granularmaterials.  

90KGS Plate compactor kanthi gaya sentrifugal 15.0kn

Kurang wektu lan luwih murah kanggo ndandani  

Radius base plate kanggo akses gampang menyang sudhut  

Pigura protective kasedhiya minangka opsional   

Aplikasi: Cocog kanggo kompak ing pinggir dalan, saluran abument, alur ing terenches sing sempit.  

Pilihan Engine:
HONDA   GX160 5.5 HP
Mesin Diesel 170F 4.0HP
ROBIN EY20 5.0HP
Loncin GF200 6.5HP
  



3.4 C80-100T introduksi rinci


ACE Machinery Company bisa menehi kualitas dhuwur vibrating force plate compactor.Operator bisa guna wektu lan kurang larang kanggo repair.Lan dibangun ing wheel kanggo transportasi gampang.   

80KGS Plate compactor kanthi gaya sentrifugal 15.0kn  

Lempitan nangani kanggo transportasi gampang lan Simpenan  

Gunung kejut tugas abot nyuda geter ing mesin lan gagang ndhuwur  

Gampang mbusak tank banyu kanthi katup sing dipasang lan sambungan selang kasedhiya minangka opsional  

Aplikasi: Becik kanggo kabeh aplikasi umum - curbs, talang, watara tank, formulir, kolom, footings, landscaping, paving blocks, saluran drainase lan cahya kanggo medium karya ndandani dalan. karo Mat karet pilihan lan sistem sprinkler banyu kanggo aspal Hot lan kadhemen  

Pilihan Engine:
HONDA   GX160 5.5 HP
Mesin Diesel 170F 4.0HP
ROBIN EY20 5.0HP
Loncin GF200 6.5HP
  



3.5 C-120 introduksi rinci


ACE High-Technology Designed CE sertifikat Bensin utawa diesel-powered. Iku gampang kanggo nangani duwe kinerja dhuwur, Highly awet, operasi gampang, pangguna loropaken desain pangopènan kurang.  

110KGS Plate compactor kanthi gaya sentrifugal 20kn  

Pegangan sing bisa diatur nggawe operasi luwih gampang.  

Bilt-in wheel kanggo transportasi gampang  

Tutup sabuk sing disegel kanggo nyegah wedhi lan lemah   Aplikasi:Kompak lan desain pungkasan ing compactors piring, cocok kanggo wedhi, kerikil, grit, bahan granular ing wilayah construction, sipil utawa dalan engineering gardening….etc paling karya compaction .   

Pilihan Engine:
HONDA   GX160 5.5 HP
Mesin Diesel 170F 4.0HP
ROBIN EY20 5.0HP
Loncin GF200 6.5HP
  



3.6 C-125 introduksi rinci


Pemadat piring nambah produktivitas amarga menehi kinerja paling opsional.  ACE wis akeh model compactor plate kanggo proyek construction beda, kang beda-beda ing ukuran, daya lan mekanisme operasi.  

125KGS Plate compactor kanthi gaya sentrifugal 25.0kn  

Kontrol sing gampang digayuh  

Gunung kejut gedhe nyuda geter menyang gagang lan dek ndhuwur  

Plat dasar tahan nyandhang ngluwihi umur, desain mbukak nyuda bangunan rereget   

Kompaktor piring sing bisa dibalik cocok kanggo kompak ing pinggir dalan, saluran abutment, alur ing parit sing sempit.  

Pilihan Engine:
HONDA   GX160 5.5 HP
Loncin GF200 6.5HP
  


  




3.7 C-160 introduksi rinci



Desain pangopènan sing murah, kurang wektu lan luwih murah kanggo ndandani. Kompaksi sing unggul ing arah apa wae, MAJU lan BALI. Becik kanggo wedhi, kerikil lan lemah campuran ing parit sempit lan ing pondasi, tembok lan abutment.   

160KGS Plate compactor kanthi gaya sentrifugal 30.5kn   

Maju& reversibel uga on-spot-compaction.   

Bar ngangkat sing ana ing tengah ngidini transportasi gampang mlebu lan metu saka trenches.   

Warp watara kandhang pangayoman nglindhungi piring saka karusakan situs proyek sengaja.  

Kompaksi unggul ing arah apa wae, MAJU lan MULIH. Digunakake kanggo aspal, lemah, wedhi, kerikil, lan lemah mixer ing wilayah konstruksi, teknik sipil utawa dalan, ngolah kebon , iku gampang kanggo nangani, duwe kinerja dhuwur, Highly awet, operasi gampang.  

Pilihan Engine:
HONDA GX270 9.0HP
Mesin Bensin Cina 9.0HP
ROBIN EY28 7.5HP
Kama Diesel 6.0 HP  



3.8 C-270 introduksi rinci


Sistem kontrol mekanik nggambarake linuwih, mesin ekonomi lan desain pangopènan sing sithik, ambane kompaksi nganti 90cm. Parit saluran pembuangan, proyek pembangunan dalan umum, pondasi kompak lan backfill kabeh minangka proyek standar kanggo kompaktor piring tugas abot.   

270KGS Plate compactor kanthi gaya sentrifugal 36.0kn  

Gunung kejut gedhe nyuda geter menyang gagang lan dek ndhuwur  

Bar ngangkat sing ana ing tengah ngidini transportasi gampang mlebu lan metu saka trenches.   

Kontrol throttle industri tugas abot kasedhiya minangka standar  

MAJU lan MULIH kanggo pilihan sampeyan. Parit saluran pembuangan, proyek pembangunan dalan umum, pondasi kompak lan backfill iku kabeh proyek standar kanggo tugas abot.  kompaktor.  

Pilihan Engine:
HONDA GX390 13.0HP
Mesin Bensin Cina 13.0HP
Kama Diesel 186FE 9.0hp, Listrik wiwitan  




3.9 C-330 introduksi rinci


ACE bisa nawakake macem-macem jinis piring comapctors. Sawise mesin diuripake, warata, piring abot wiwit mindhah munggah lan mudhun minangka cepet operator kepengin.   

330KGS Plate compactor kanthi gaya sentrifugal 38.0kn  

Maju lan  reversibel uga on-spot-compaction.   

Gunung kejut gedhe nyuda geter menyang gagang lan dek ndhuwur  

Kandhang proteksi semi-ditutup nglindhungi piring saka karusakan situs proyek sing ora disengaja  

Desain pangopènan sing murah, kurang wektu lan luwih murah kanggo ndandani. Becik lan serba guna kanggo produksi dhuwur lan pemadatan sing efisien ing pasir, kerikil lan lemah sing kohesif.  

Pilihan Engine:
HONDA GX390 13.0HP
Mesin Bensin Cina 13.0HP
Kama Diesel 186FE 9.0hp, Listrik wiwitan  



4. Skenario Aplikasi


          
njero ruangan
          
++
          
wedhi
          
++
          
Konstruksi trotoar
          
++



5. Tampilan Pabrik


          
Packaging kuwat
          
++
          
Karyawan teknologi dhuwur
          
++
          
Susunan sing rapi
          
++



6. Hyperlinks Produk sing gegandhengan


        
        

 

C-90       



C-120         


C-125         
 C-160       
C-270         
C-330         
7. Pungkasan


Sugeng rawuh ing ASOK!

Pemadat piring profesional, produsen mesin dalan profesional nunggu surat sampeyan!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa