Kabar
VR

Model anyar kanthi mesin perkins sing misuwur ing Inggris

Oktober 22, 2021

Perusahaan kita tansah fokus ing kemajuan lan ngembangake rincian mesin kita. Saiki kita mung pengin nambah jantung mesin sing kanggo setelan engine kanggo wilayah liyane.



Mesin Perkins saka Inggris, kaya sing kita ngerti yen mesin yanmar nyebabake kurang swara lan uga nduweni daya cilik babagan 11.2kw saiki kanthi pangembangan Engine kita bisa cocog karo macem-macem kanthi daya sing luwih gedhe 14.6kw.

Daya engine mundhak lan daya total uga.

Lan ing wektu iki, kita mung nambah ati dadi sing paling populer ing seri CX15B Inggris.


 

Kanthi sistem kontrol pilot apik, mesin bisa nambah aksesoris gedhe kaya pasukan ngeduk bisa nindakake jero, supaya minangka auger. Kanggo sawetara panggonan construction lan mesin kudu mbayar manungsa waé liyane ing rincian.

Saka motor menyang pipa lenga.

Motor Eaton minangka pilihan sing paling apik kanggo kita nanging mung larang. Dadi kita bisa nggunakake merek NGHI sing ana ing China. Kanggo seri kasebut, mesin bisa digunakake minangka Komatsu utawa Sany.

Nanging regane luwih murah.



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa