Kabar
VR

Great Luck kanggo Opening!ACE wished kabeh pelanggan seneng taun anyar!

Januari 31, 2023
Great Luck kanggo Opening!ACE wished kabeh pelanggan seneng taun anyar!

Ing dina kaping wolu ing sasi kapisan, kita mbukak. ACE pengin sampeyan taun anyar sing seneng.Perusahaan didegake ing taun 1995 sing duwe pengalaman 26 taun ing mesin konstruksi dalan. Ing wektu sing padha, karyawan mundhak saka 35 dadi 133. Saliyane ing produksi, bagean liyane uga mbangun kaya. departemen sales, departemen layanan sawise-sale, departemen tuku bahan baku. 

Ing wektu sing suwe saya maju, Pelanggan lan mitra nawakake akeh kanggo mbantu kita tuwuh bebarengan. Kaping pisanan, kita mung nindakake bisnis ing China lan banjur duwe pengunjung Jerman pisanan kanthi pesenan cilik, kanthi dhukungan, ing wektu 2016 kita wis adol produk menyang luwih saka 49 negara. Iki uga tegese, pengalaman sing sugih kanggo aturan impor lan ekspor negara sing beda. Kabeh produk kita duwe sertifikasi sing dibutuhake ing saindenging jagad, kita bisa menehi sertifikasi CE minangka dhasar lan uga liyane sing takon saka sampeyan.

situs webku: https://www.nbacetools.com

whatsapp / wechat: + 86-13282248768


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa