Kabar
VR

Apa sing kaluwihan, pangopènan lan nggunakake impact rammers? Wangsulana pitakon sampeyan

Februari 05, 2024
Apa sing kaluwihan, pangopènan lan nggunakake impact rammers? Wangsulana pitakon sampeyan

Biasane para panuku duwe akeh pitakonan sawise tuku mesin tamping saka luar negeri. Dina iki aku bakal mangsuli pitakon sing asring ditakoni lan muga-muga sampeyan bisa takon luwih akeh utawa hubungi kita.


1F
Comparison antarane Tamping rammer lan plate rammer? Apa kaluwihan saka impact rammer?



Plat rammer nduweni area sing luwih gedhe, nanging kanggo impact rammer, area cilik saka impact rammer ndadekake gaya impact luwih konsentrasi.


Rammers luwih cocog kanggo lemah lempung lan wilayah sing luwih cilik. Padha kompak lemah liwat impact. Pemadat piring paling apik kanggo kerikil, pasir utawa lempung lan wilayah sing luwih gedhe lan kompak kanthi geter.


Bab sing kudu ditimbang nalika milih antarane mesin tamping lan pemadat piring yaiku jinis lemah lan ukuran papan kerja. Pemadat piring bisa kompak lemah luwih jero, nanging ora bisa kompak lemah granular.


Yen sampeyan kompak, sampeyan kudu nimbang faktor ing ndhuwur lan milih alat sing bener bisa entuk asil kaping pindho kanthi setengah gaweyan.





2F
Napa rammer impact dumadakan mandheg utawa macet?

  1. Mesin kurang oli.


2. Ana masalah karo rod nyambungake crankshaft


3. Ana masalah karo piring kopling


4. output daya engine ora normal


5. Tutup pelindung wis rusak


6. Filter udara mampet


7. Katup bahan bakar lan ngalih mesin ora dibukak.


Coba faktor ing ndhuwur.



3F
Kok mesine urip tapi rammer ora mlaku?


Ing wektu iki, kita kudu mriksa kopling. Kacepetan piring kopling kurang lan ora mbukak, mula nambah throttle.


Prinsip kerja impact rammer yaiku mesin muter kopling. Nalika kopling tekan kacepetan tartamtu, palu tamping bakal melu lan gear bakal diwiwiti, nyebabake palu tamping mlumpat.


Yen kopling rusak, kopling kudu diganti ing wektu. Yen ora bisa, ngganti rod nyambungake utawa gear crank.




4F
Kok mesine mlaku nanging impact rammer ora stabil?


  1. 1. Ana lenga / pelumas ing kopling;


2. Spring wis rusak;


3. Blok sing ditekan nempel ing lemah;


4. Karusakan sistem tamping utawa komponen crankcase;


5. Kacepetan mesin mlaku dhuwur banget.



5F

Apa pasir bisa dipadatkan karo impact rammer?




Kaya kerikil, wedhi kudu dipadhetke; Nanging, iki bisa dadi tugas sing tantangan. Amarga wedhi keropos, kelembapan lan banyu bisa gampang mlebu. Wedhi gampang ambruk sawise pemadatan amarga ora nduweni kekuatan ikatan.


Sadurunge kompak pasir, isi kelembapan kudu ditaksir. Yen kekosongan ing wedhi garing utawa diisi banyu, ora bakal ana kekuwatan sing nahan partikel kasebut.


Pasukan geter bisa ditrapake ing pasir sing relatif lembab kanggo nggawe konfigurasi. Cara paling apik kanggo kompak pasir yaiku nyampur karo lemah lempung utawa kerikil liyane.




6F
Kepiye cara nggunakake impact rammer?


A rammer impact manual wis dhasar logam warata (ditutupi karo piring tamping kayu) lan bar abot, biasane karo loro Ngalahake ing saben sisih.


Push mudhun ing kutub utama utawa gagang kanggo kompak lemah kanggo mbentuk beton. Nalika nggunakake tamper tangan kanggo kompak lemah, sampeyan kudu ngangkat menyang dhuwur pinggul, njupuk langkah, lan banjur mudhun slab menyang lemah.


Gunakake daya sabisa, priksa manawa saben serangan tumpang tindih karo serangan pungkasan.


We are supplier profesional saka mesin tamping. Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan mesin tamping, sampeyan bisa ngrembug karo kita kapan wae.




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa