Popularisasi Pengetahuan Produk
VR

Pitakonan sing sering ditakoni babagan kompaktor piring? Ayo kula mbantu sampeyan mangsuli

Januari 05, 2024

Biasane para panuku duwe akeh keraguan babagan kompaktor sawise tuku saka luar negeri. Dina iki aku bakal mangsuli pitakonan umum lan ngarep-arep sampeyan bisa takon liyane utawa hubungi kita.


1F
Bakal Kelembapan lan kekandelan lemah mengaruhi efek compaction nalika nggunakake flat plate compactors?




Pangguna nyekel mesin, lan mesin maju dhewe. Yen asor dhuwur, mesin ora bisa obah, kaya wong mlaku ing katun. Mesthi ana wong utawa mesin ing ngarep kanggo narik kompaktor. Kelembapan lemah ana hubungane karo bobot compactor kasebut. , bobot entheng bakal duwe efek tartamtu. Contone, ora bakal ditekan kanthi kenceng. Kekandelan lemah ora mengaruhi efek kompaksi.






2F
Kepiye carane ngatasi masalah nalika mesin ora bisa diwiwiti?

Kaping pisanan, sirkuit lenga diblokir. Kapindho, busi apik? Katelu, ana soko salah karo dhuwur-voltase line generator Papan? Yen isih ana masalah karo mesin sawise telung exclusions ndhuwur, iku tegese karburator clogged utawa kemampuan atomization ora kuwat. Priksa manawa saka papat aksesoris kasebut salah, lan ganti sing ana sing salah.



3F
Apa jinis lemah sing umume cocog kanggo pemadat piring?


Kanggo aspal, lemah, wedhi, kerikil lan lemah campuran, watu cilik, bata cilik, watu cobbles, lan liya-liyane ing lapangan kebon, tangki banyu kudu ditambahake ing trotoar aspal (tanpa banyu ing tangki banyu, mesin ing aspal trotoar ora bakal bisa mlaku, mesin banget caket lan lumahing dalan bakal rusak yen banyu ora ditambahake) Yen lumahing dalan ora rata utawa hard, sampeyan uga bisa nambah sawetara banyu, supaya bledug bakal dadi luwih cilik. .) A pad karet kudu diselehake ing mesin, kang cocok kanggo mesin cilik kayata C60. Yen beton kudu dipadhetke, beton kudu relatif garing, lembab Beton ora bisa dipadhetke



4F
Carane milih ukuran mesin?


C120 flat plate rammer 70 cm dawa lan 52 cm sudhut, lan C60 flat plate rammer 50 cm dawa lan 30 cm sudhut. Frekuensi mesin gedhe ora dhuwur lan pengaruhe kuwat. Contone, kanggo area 100 meter persegi, 3-4 jam cukup. Yen kompaksi luwih jero tinimbang -3 cm, bakal suwe. Gumantung ing ombone lan gol saka construction Panjenengan, Mesin cilik cocok kanggo compacting dalan biasa. Yen dalan aspal, disaranake nggunakake c120 utawa compactor plate sing luwih gedhe.



5F
Preparasi apa sing kudu ditindakake sadurunge kompak mesin? 




Sadurunge mesin diwiwiti, bakal ngganggu warga lan nggawe rame. Mangga nyiyapake sarung tangan, helm, sepatu karet, penyumbat kuping, lan langkah-langkah perlindungan liyane. Coba tindakake nalika warga ora ngaso.


6F
Apa sebabe compactor rada longgar nalika diwiwiti? 


Sekrup mesin kasebut longgar. Priksa sekrup ing saben bagean kanggo nyegah loosening. Kenceng. Priksa sekrup sawise digunakake. Priksa sekrup lan kenceng sadurunge digunakake. Screws relatif larang. Siji sekrup anti-loose regane udakara 100 yuan. Kita duwe pabrik unik. Sekrup sing kalebu uga anti-loosening. Yen sampeyan kudu ngganti, sampeyan bisa tuku tambahan.



7F
Apa opsi utawa suku cadang sing dibutuhake kanggo compactor sing kudu diganti utawa diganti?



Filter udara saka compactor kudu diganti. Yen panggonan kerja banget bledug, kudu diganti saben 2-3 sasi. Yen bledug cilik, ora perlu diganti. Yen busi rusak, kudu diganti, nanging dhasar ora perlu diganti.


Penyerap kejut tugas abot saka compactor ora mbutuhake pangopènan. Yen pangopènan ditindakake saben 1-2 taun, copot sabuk lan copot sekrup. Penyerap kejut tugas abot minangka komponèn penting banget saka compactor piring. Ngurangi amplitudo geter sing luwih gedhe.


We are supplier profesional saka  Kompaktor piring. Yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan Plate compactor, sampeyan bisa ngrembug karo kita nalika sembarang.




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa