Kabar
VR

Ngrencanakake proyek? Ekskavator mini teka

Desember 22, 2023
1F
Peran excavator cilik




Ekskavator mini minangka pilihan populer kanggo trenching DIY, kebon pertanian, omah kaca sayuran utawa proyek peternakan. Padha bisa mbantu buruh ngirit wektu lan gaweyan, lan ing wektu sing padha, akeh aksesoris bisa diganti nggunakake konektor cepet.


Minangka pemasok mini excavator, kita duwe insinyur profesional lan pabrik unik. Bagean saka excavator iki diprodhuksi lan dirakit dening awake dhewe. Excavator ora gampang rusak. Yen sampeyan melu sawetara proyek trenching lan crushing, Mesin penggalian berkualitas tinggi bisa ngiringi sampeyan sajrone urip sampeyan.




2F
Pilihan saka Mini excavator

Yen volume proyek sampeyan gedhe utawa mesin asring digunakake, disaranake sampeyan tuku excavator lengkap. Umume, ekskavator mini sing diimpor saka luar negeri anyar dibungkus (dirakit) dening pedagang / pabrikan. Mesthi, bagean replaceable tambahan (kaya: Auger, rake, ripper, kayu njupuk, break palu lan 200/300/500/800mm ember lan ing) bisa diganti miturut kabutuhan project. Kanggo proses panggantos, sampeyan bisa maca manual excavator mini utawa golek pabrikan. Operasi panuntun swara lan video remot.


Yen volume proyek sampeyan relatif cilik utawa kurang kerep digunakake, sampeyan bisa nemokake perusahaan rental excavator sing cedhak kanggo nyewa excavator sing cocok kanggo situs sampeyan. Proyek gedhe umume mbutuhake excavator 3-3.5t, lan proyek cilik 0.8-1t cukup. Sadurunge nyewa excavator, sampeyan bisa takon perusahaan rental lokal yen bisa nduduhake excavator lan nindakake demonstrasi sing diawasi ing situs kanggo menehi dhewe sawetara pangerten ing-ambane excavator.



3F
Perbandingan biaya mini excavator 


Biaya ekskavator mini lengkap sing diimpor saka luar negeri (diwilang miturut FOB) umume antara 2,500 nganti 12,000 dolar AS, kanthi njupuk aspek ing ngisor iki (bobot excavator, ekspansi lan kontraksi crawler, merek mesin, kapasitas ember, kacepetan nyopir lan kerja). efficiency etc.), mesthi, yen volume project gedhe lan sampeyan tuku akeh mini excavator, sampeyan bisa takon Produsèn kanggo menehi sawetara discounts. Yen volume proyek cilik, sampeyan mung bisa tuku excavator sing kapisah. Sadurunge tuku, pikirake apa aksesoris sing dibutuhake proyek sampeyan. (Aksesori prices Umumé antarane 100-500 dolar AS), plus aksesoris, tekan rega cukup karo bakul, plus kapal lan insurance premi, etc., Pilih rega sing bisa saged lan nutup menehi hasil.


Yen nyewakake, nggawe dhaptar rinci sadurunge nyewa. Biaya excavator cilik sedina kira-kira 150 dolar AS (adhedhasar Amerika Serikat), ditambah biaya bahan bakar, biaya tenaga kerja lan premi asuransi, lan liya-liyane, mula biaya akhir minggu kira-kira 300- Antarane $ 350.


Cathetan: Pilih nyewa utawa tuku miturut kekarepan sampeyan. Apa sampeyan bakal melu proyek renovasi nganti suwe? Mandiri duwe situs sing mbutuhake mini excavator? Apa ukuran proyek? Pilihan sing cukup



4F
Priksa ekskavator mini 


Sawise nampa excavator, unpack lan mriksa kanggo minggu. Deleng slogan lan label peringatan ing mesin kasebut. Umumé, bakal ditandhani ing mesin. Sampeyan uga bakal sok dong mirsani informasi pangopènan, nomer seri mesin, lan sheet specification. Pandhuan lan label pabrikan, lsp, kanggo nggampangake pesenan bagean utawa takon babagan produk liyane sing gegandhengan ing mangsa ngarep. (Yen ora ditemokake, sampeyan bisa takon pabrikan)


Yen sampeyan ora duwe informasi iki nalika nyewa excavator, sampeyan bisa langsung takon personel situs utawa administrator, lan takon personel situs apa project mbutuhake nyewakake aksesoris liyane.



5F
Ngoperasikake excavator mini 




Temokake level, mbukak papan kanggo ngoperasikake mesin. Mini excavator stabil, nanging yen sampeyan ora duwe pengalaman, sampeyan kudu mbayar manungsa waé liyane kanggo safety dhewe, supaya miwiti karo dhasar.


Kita mbukak tuas kiwa utawa tengen (tuas ing jejere kursi setengah bunderan), ngenteni nganti awak wis rampung lenggah ing kursi, sijine tuas mudhun, miwiti excavator (biasane switch throttle ana ing sangisore sikil kiwa utawa tengen), lan nggunakake tombol kanggo miwiti, Tahan tuas operasi excavator kang (kaya gear lever mobil) mungguh karo tangan kiwa lan tengen, lan nyoba kanggo ngontrol mini excavator liwat operasi ati-ati lan alon (maju lan mundur, rotasi lan kontraksi saka amba. lengen lan lengen cilik, crawler, expansion teleskop pusher, kacepetan cepet lan alon Driving, etc.), menowo macem-macem tombol (tingkat bahan bakar, meksa lenga, suhu banyu, instruksi daya, etc.). Kanggo isi tartamtu, waca:Pambuka kanggo operasi lan pangopènan mesin


Cathetan: Nalika ngoperasikake excavator cilik kanggo pisanan, paling apik kanggo operate karo kanca utawa kekasih. Jarak antarane kanca lan operator kudu dijaga 5 meter.


6F
latihan kaping pirang-pirang 


Praktek saben tombol excavator iki kaping pirang-pirang nganti sampeyan entuk rasa sing apik.


Laku nggawa metu bebener. Nalika sampeyan latihan cukup asring lan cukup suwe, sampeyan bakal duwe kesadaran mekanik lan fokus kanggo mirsani karya saben bagean saka mini excavator. Yen sampeyan duwe rasa percaya diri, nalika latihan rampung, operasi excavator bakal lancar. posisi, proyek resmi diwiwiti.


We are supplier profesional saka mini excavator. Yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan mini excavator, sampeyan bisa ngrembug karo kita ing sembarang wektu.



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa