Popularisasi Pengetahuan Produk
VR

Apa sampeyan ngerti carane nggunakake lan njaga trowel beton?

Desember 01, 2023
Apa sampeyan ngerti carane nggunakake lan njaga trowel beton?
1. Miwiti
isi produk


Babagan produk kita

Ing gesang kita, mbangun trotoar minangka tugas sing rumit banget, mula ana sawetara mesin trotoar cilik kanthi bantuan sing bisa ngirit wektu lan nyuda tenaga kerja lan biaya pangopènan.


Trowel daya konkrit minangka prop penting ing konstruksi dalan, ing jero ruangan lan sawetara konstruksi trotoar. Umume digunakake kanggo ngalusake lumahing dalan supaya lancar lan lancar. Dadi, carane milih trowel daya sing cocog karo sampeyan? Sawijining macem-macem bagean lan komponen. Apa sampeyan wis sinau babagan struktur agul-agul sing paling penting, pangopènan saben dina lan masalah liyane?


Dina iki aku nggawa sampeyan kawruh sethithik babagan daya beton (pasangan mesin, pangopènan saben dina, karakteristik agul-agul, carane milih trowel daya sing beda kanggo macem-macem situs). Terus maca kanggo appreciate gaya arsitektur unik sing trowels daya konkrit menehi sampeyan.

    2. Mesin
mesin kompatibel



        
HONDA GX160 5.5HP /GX200 6.0HP


        
 Robin EY20 5.0HP/SABARU EX17 6.0HP


Ana uga model mesin: B&S 5HP/6.5HP. Telu mesin ing ndhuwur bisa digunakake ing spatula daya.



3. Rutin pangopènan mesin
Sawetara kawruh pangopènan



Apa sampeyan ndeleng lading ing gambar? Iki digawe saka baja mangan No. 65. Yen wis rampung nggunakake trowel beton, mateni mesin lan aja lali ngresiki beton sing isih ana ing bilah baja (sampeyan kudu ngresiki saben-saben sampeyan nggunakake)).


Cathetan: Yen sampeyan ora ngresiki agul-agul, beton sing nempel ing spatula bakal mengaruhi panggunaan sabanjure. Blades beton garing angel diresiki. Sampeyan kudu nggunakake pistol banyu tekanan dhuwur. Elinga, aja nganggo tangan supaya ora cilaka.


Mesin bisa dipasangake dhewe, lan blades lan gear ora perlu diganti. Bantalan bisa digunakake ing Jepang, Taiwan lan negara liya, nanging regane beda-beda, dadi sampeyan kudu nggawe keputusan dhewe.




4. Karakteristik lading
Pilihan agul-agul sing beda




        
Blades Kombinasi 

CCB0409 Blade kombinasi 4,75" x 9" (4PCS) nganti 24" power trowel


CCB0610 Pisau kombinasi 6 "x 10.5" (4PCS) nganti 30" power trowel


CCB0814 Blade kombinasi 8" x 14" (4PCS) nganti 36"/836 power trowel


CCB0816 Pisau kombinasi 8" x 16" (4PCS) nganti 42" power trowel


CCB0818 Blade kombinasi 8" x 18" (4PCS) nganti 46"/846 power trowel


        
Disk / Pan 

FP24 Float Pan 25"(1PCS) nganti 24" power trowel


FP30 Float Pan 31"(1PCS) nganti 30" power trowel


FP36 Float Pan 37"(1PCS) nganti 36"/836 power trowel


FP42 Float Pan 43"(1PCS) nganti 42" power trowel


FP46 Float Pan 46"(1PCS) nganti 46"/846 power trowel


        
Finishing Blades

CFB0409 Finishing blade4.75" x 9" (4PCS) nganti 24" power trowel

CFB061016 Finishing blade6 "x 10.5" (4PCS) nganti 30" power trowel

CFB061416 Finishing blade6" x 14" (4PCS) nganti 36"/836 power trowel

CFB061420 Finishing blade 6" x 14" (4PCS) nganti 36"/836 power trowel

CFB061616 Finishing blade6" x 16" (4PCS) nganti 42" power trowel

CFB061620 Finishing blade6 "x 16" (4PCS) nganti 42" power trowel

CFB061816 Finishing blade6 "x 18" (4PCS) nganti 46"/846 power trowel

CFB061820 Finishing blade6" x 18" (4PCS) nganti 46"/846 power trowel




Cathetan: Lading pisanan saka glathi ndhuwur digunakake kanggo mecah beton sing apik, cakram kapindho kanggo grinding kasar, lan agul-agul katelu digunakake kanggo ndandani trotoar apik. Sampeyan bisa ngatur blades kanthi wajar miturut ukuran area proyek sampeyan. Gaya (proyek umum diwiwiti kanthi grinding kasar disk, banjur grinding alus, lan pungkasane grinding apik).



5.Cocok spatula daya kanggo cocog ajang
Tipe spatula



    
01
HMR-60
Dhiameter kerja saka trowel pisanan yaiku 60 cm lan bilah 230 * 120mm kanggo trowel rampung. (Cocok kanggo dalan cilik, bangunan, ing njero ruangan)
    
02
HMR-80
Dhiameter trowel pisanan 780mm, agul-agul yaiku 250 * 150mm. (Uga cocog kanggo bangunan cilik, trotoar, lan sawetara grinding njero ruangan)
    
03
HMR-90
330 * 150mm Finishing Blade kanthi diameter kerja 880mm (Pengasah beton listrik ukuran medium, bisa ngrampungake tugas ing area sing luwih gedhe tinimbang rong sadurunge, nanging mecah sing apik isih butuh wektu.)
    
04
HMR-100
350 * 150mm agul-agul karo 980mm apa diameteripun (Paling populer listrik beton trowel, pilihan pisanan saka pelanggan (dibandhingake pisanan telu, bisa ngrampungake tugas smoothing luwih irit lan luwih cepet)
    
05
HMR-120
Diameter kerja kanthi 116cm kanggo trowel pertama lan Blade 400 * 150mm kanggo trowel Rampung (trowel beton listrik gedhe kanggo proyek gedhe)
      


          
Mesin trowel sit-down cocok kanggo proyek gedhe, nyuda tenaga kerja lan biaya, lan nyepetake penyelesaian proyek.
          
++




6. END
Perusahaan, rekomendasi produk



                          Produk Dianjurake                                              




        
29 Taun Pabrik Asli Dianjurake HMR-100 Trowel Daya Beton
        
Pilihan pisanan kanggo konstruksi trotoar cilik
        
Bangunan gedhe ngirit wektu lan gaweyan




Profil Perusahaan



Ningbo Ace Asok minangka produsen mesin dalan sing didegake ing taun 1996. Wis fokus ing produksi mesin dalan sajrone 28 taun lan duwe reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Yen sampeyan duwe pitakon babagan trowel beton listrik, hubungi kita.





Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa