Kabar
VR

Pengetahuan excavator? Kabeh didhelikake ing jero excavator mini ASOK

Desember 15, 2023
Pengetahuan excavator? Kabeh didhelikake ing jero excavator mini ASOK
1.MULAI
Konten produk
Babagan produk kita

Nalika kita tuwuh sayuran, mundhakaken kewan, ngeduk trenches lan tugas liyane, iku bakal banget troublesome kanggo nggunakake tenaga, kang bakal nggawe kita ketutup ing bledug lan malah bisa nimbulaké ciloko, lan efficiency bakal suda banget. Banjur sampeyan bisa uga nyoba excavator cilik ASOK. Iku mesin paling aman ing wilayah iki.


Apa aku nggawa sampeyan dina iki seri excavator mini ASOK, (operasi excavator, Pambuka kanggo bagean tombol excavator, lan pangopènan saben dina excavator). Terus maca lan nikmati pengalaman unik sing digawa dening mini excavator ASOK.

    



2. Operasi excavator
Operasi dhasar


        

Maju lan mundur dioperasikake dening joystick. Yen joystick loro kasebut maju, tegese maju, lan yen dibalik, digunakake kanggo mundur. Joystick kiwa maju lan joystick tengen mundur kanggo ngiwa. Kosok baline yaiku belok nengen.


        
Nguripake saklar kiwa ngiwa lan nengen cocog karo rotasi kiwa lan tengen excavator, lan ngowahi saklar kiwa munggah lan mudhun cocog karo rotasi munggah lan mudhun saka lengen excavator.
        
Ngalih munggah lan mudhun ing sisih tengen cocog karo rotasi munggah lan mudhun saka lengen daya excavator, lan ngalih kiwa lan tengen ing sisih tengen cocog karo amplitudo swing saka ember.
        
Tongkat kiwa ngontrol throttle (kacepetan nyopir excavator)
        
Tuas tengen ngontrol kacepetan blade push lan trek crawler.
        
Nalika sikil tengen excavator wis jumangkah maju, trek bakal nggedhekake lan shovel bakal nggedhekake. Nalika sikil tengen excavator mundur, trek bakal nyusut lan shovel bakal nyilikake.




Narik controller ing tengah excavator ngiwa kanggo trek kontrol, lan narik menyang tengen kanggo kontrol lading push.
3. bagean tombol excavator
Pambuka kanggo saben bagean



Tombol papat saka kiwa menyang tengen yaiku

1. Tingkat bahan bakar

2. Tekanan oli

3. Suhu banyu

4. Instruksi ngisi daya

Tombol abang ing sisih kiwa yaiku kacepetan dhuwur lan kurang (kacepetan excavator).

Tombol ijo ing sisih tengen minangka lampu ngarep.


Kapasitas ember yaiku 0,02 meter kubik. Kanggo pangopènan saben dina, nambah butter. Ana lengen sing tahan nyandhang ing ember, sing bakal ilang saka wektu. (Saben komponen kalebu lengen, lengen, trek, blade push, lan spindle kudu dilumuri.)



Sing dawa lan mlengkung yaiku pipa minyak cadangan, sing umume nyedhiyakake port output daya nalika nginstal aksesoris liyane, kayata palu pemutus lan auger. (Elinga kanggo ngisi bahan bakar nalika nginstal bagean liyane kayata palu pemutus. Sampeyan uga kudu ngisi bahan bakar kanggo pangopènan saben dina.)





4. pangopènan rutin
Pangopènan saben dina bagean tombol


        
Tank diesel (mbukak pojok kiwa ndhuwur ing mesin), tambahake diesel ing wektu

         

Tutup ambegan tank bahan bakar: 1. Ventilasi tangki bahan bakar 2. Port pengisian

Ing ngisor iki tank lenga hidrolik. Minyak hidrolik kudu diganti setaun sepisan.

        
tank banyu. Yen ora ana banyu, tambahake banyu. Yen ora ditambahake banyu bakal nyebabake mesin kobong lan nyebabake mesin kobong.
        
Lengen kekuwatan lengen cilik, ing ndhuwur pilar ireng ana pentil pelumas (kabeh komponen diterangake ing ndhuwur, klompok mentega kudu nambah mentega, tambahake saben 2-3 dina)




Mesin Kubota, silinder ireng gedhe ing sisih tengen yaiku saringan udara. Filter udara kudu di resiki ing wektu, biasane saben 100-200 jam. Gagal kanggo ngresiki bakal mimpin kanggo clogging saka lebu lan kumelun.







END
nyaranake




        
CX12-3


        
CX12-5


        
CX18


      
PERUSAHAAN
ASOK minangka produsen profesional penggali mini ing China. Iki dirancang kanthi unik dening insinyur kanthi pengalaman 15 taun. Wis pabrik dhewe lan akeh komponen sing diprodhuksi ing pabrik iki. Yen sampeyan duwe pitakon babagan mini excavator, hubungi kita lan kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan mangsuli pitakon sampeyan.



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa