Kabar
VR

Apa kaluwihan mesin pemotong baja ASOK? Apa milih wong-wong mau?

Agustus 18, 2023
Apa kaluwihan mesin pemotong baja ASOK? Apa milih wong-wong mau?
1. Various Steel bar mesin mlengkung


        
GW42E(Kanthi tutup utawa kanthi otomatis),telung model
        
GW50E(karo tutup protèktif utawa kanthi otomatis),rong model


        
GW40(Otomatis lengkap utawa nganggo tutup protèktif),rong model


        
GW50 (Otomatis lengkap utawa nganggo tutup protèktif),rong modles



2. Riwayat ASOK


ASOK minangka perusahaan ekspor perdagangan manca skala gedhe sing nggabungake industri lan perdagangan
Mesin mlengkung bar baja ekspor utama, excavator, vibrator lan mesin dalan liyane
Kanthi pengalaman bisnis 29 taun, ASOK pelanggan saka 106 negara ing saindenging negara diarani bakul medali emas China dening para pelanggan.



3. Pambuka GW42E

Iku peralatan becik kanggo baja bar mlengkung digunakake. Model iki nduweni desain sing cukup, mung struktur. Iku mbisakake kanggo mlengkung bar diameter 6 ~ 50mm kanggo macem-macem wujud, sing bisa ditrapake ing macem-macem proyek konstruksi kayata jembatan, trowongan dll.

Ngirit kuwatir: Komponen utama bisa tahan nganti 10 taun, lan bagean nyandhang utama bisa tahan nganti 3 taun, sing meh ora ana biaya kanggo pangopènan.


Ngirit Wektu: Desain canggih internasional njamin kacepetan mlengkung paling cepet.


Kaluwihan produk

1.Adopt kasus jinis babar blas terlampir supaya distorsi kang kedaden ing kondisi mbukak abot bisa nyingkiri.

2. Gear lan gear batang digawe dening kualitas dhuwur saka baja struktural, lan bagean penting ing perawatan atose musna.

3.Working disk, mandeg gauge, tumpukan sirah, lan tumpukan sirah casing padha digawe dening kualitas dhuwur saka baja alloy kang ing atose musna lan perawatan, bebarengan njamin urip dawa.




4. Pambuka GW50E


Mesin mlengkung bar baja GW50E nganggo GEAR BOX sing ditutup kanthi kapisah saka disk sing digunakake kanggo ora ana distorsi sanajan ana beban sing abot lan ora ana lenga bocor nalika ngangkat mesin.


1. Adopts 10mm thicken piring ndhuwur lan rigidity disk dhuwur saka wesi, luwih awet.


2. Dilengkapi motor tembaga standar internasional.


3. Dilengkapi aksesoris kekerasan ultra-dhuwur lan fender sing bisa diatur.


4. Dilengkapi switch mandeg, mesin bisa langsung mandheg, njamin safety para pekerja.


5. Nganggo piring ndhuwur 16mm nglukis, disk rigidity dhuwur, stylobate luwes, amba mlengkung luwih efisien.


6. Dilengkapi motor brake kawat tembaga standar internasional, nyepetake inertance nalika mesin mandheg lan sudut mlengkung luwih akurat.


7. Pin-jinis posisi disk, bisa nyetel amba saka 0-360 derajat, luwih gampang lan convinient.




5. Pambuka GW40

Seri iki baja bar bender dilakokno kanthi manual. Kanthi struktur sing disederhanakake, mesin kasebut nyebabake bar kanthi diameter beda-beda saka 3mm nganti 30mm bisa ditekuk dadi macem-macem wujud. Iki minangka alat sing migunani ing situs konstruksi, kayata bangunan jembatan lan trowongan.


Fitur:

1. Maks. Diameter lentur: ¢ 30 mm (baja karbon polos) / ¢ 22 mm (bar baja cacat kelas II)

2.Dust bukti brake motor lan loro watesan ngalih kanggo mesthekake akurasi amba mlengkung uga sawise mandheg lan miwiti maneh.

3. Bender baja bar minangka roda nyopir ganda, dilengkapi piranti sing wis mlengkung, sing bisa mlaku kanthi arah sing lurus lan mbalikke. 

4. Aman, kredibilitas lan kinerja anteng





6. Pambuka GW50


Iku peralatan becik kanggo baja bar mlengkung digunakake. Model iki nduweni desain sing cukup, mung struktur. Iku mbisakake kanggo mlengkung bar diameter 6 ~ 50mm kanggo macem-macem wujud, sing bisa ditrapake ing macem-macem proyek konstruksi kayata jembatan, trowongan dll.

 

Kaluwihan produk:

1.Model setelan dhuwur diadopsi rem motor, masang pin jinis lokasi disc kanggo mesthekake akurasi mlengkung radian lan penak saka imbuhan.

2.The gauge mandeg bisa diinstal saka papat sudhut beda kanggo éling requirement saka panggolekan bar baja saka macem-macem arah.

3. Tabel kontrol diadopsi jinis rotary kang digawe transportasi lan operasi kebak humanization.




7. Gambar sakabèhé saka pabrik


        
resik lan rapi
        
wilayah gedhe
        
Dibungkus kanthi rapi





8. Tampilan pemandangan aplikasi


        
macem-macem sudhut
        
Macem-macem bar baja
        
Wide sawetara saka nggunakake
        
tekanan dhuwur




9. Ngawula


        

Produksi pabrik eksklusif

        

Pasokan langsung saka pemasok luar negeri

        

Pintu komoditas menyang lawang / pelabuhan tujuan

        

pesenan pelanggan

        

menehi informasi identitas




10. hyperlink produk sing cocog


        
        
        
        





11. END


ASOK, produsen mesin bending baja profesional!

"Penjual Medali Emas" minangka evaluasi paling dhuwur kanggo para pelanggan, kita bakal nggawe pelanggan luwih wareg


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa