Warta
VR

Kauntungan hébat pikeun Bubuka! ACE ngucapkeun wilujeng taun énggal ka sadaya para nasabah!

Januari 31, 2023
Kauntungan hébat pikeun Bubuka! ACE ngucapkeun wilujeng taun énggal ka sadaya para nasabah!

Dina tanggal kadalapan bulan kahiji, urang muka. ACE wishes you a happy new year.Company was founded in 1995 which have 26 years' experience in the road construction machinery.In the same time the employees are raising from 35 to 133. Salian ti ngahasilkeun, bagian séjén ogé ngawangun kawas. departemén jualan, departemén jasa sanggeus-diobral, departemén purchasing bahan baku. 

Dina waktos anu panjang pikeun kamajuan, Konsumén sareng pasangan nawiskeun seueur pikeun ngabantosan urang tumuwuh babarengan. Munggaran sadaya urang ngan ngalakonan usaha di Cina lajeng urang boga datang Jerman munggaran kalayan hiji urutan leutik, kalayan rojongan maranéhanana, dina waktu 2016 urang geus ngajual produk urang ka leuwih 49 nagara. Éta ogé hartina, pangalaman euyeub pikeun nagara béda diimpor jeung aturan ékspor. Sadaya produk kami ngagaduhan sertifikasi anu peryogi di sakumna dunya, kami tiasa nawiskeun sertifikasi CE salaku dasar sareng anu sanésna naroskeun ka anjeun.

situs abdi: https://www.nbacetools.com

whatsapp / wechat: + 86-13282248768


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese