Kabar
VR

Carane nindakake Maintenance saka CX Serius excavator ing Australia.

Oktober 22, 2021

Kanggo pangguna, kaya sing kita ngerti, excavator populer banget ing pirang-pirang wilayah kaya kebon, konstruksi lan lahan pertanian. Nanging akeh pangguna ora ngerti carane nindakake Maintenance kanggo nggunakake dawa kanggo mesin.


 

1. Kontrol Listrik.

Kaya siji mobil mandheg kita kudu mateni mesin, lan kanggo mesin yen sampeyan pengin nyimpen utawa dangu tanpa bisa digunakake. Sampeyan mbutuhake sampeyan nyopot kontrol listrik kanggo mesthekake umur baterei.


 

2. Cepet cekelan

Kanggo macem-macem sampeyan bisa milih aksesoris beda supaya lampiran diganti bakal mimpin siji nggunakake beda kanggo sampeyan kanggo milih.

Nanging owah-owahan sing kerep uga bakal nyebabake karusakan kanggo mesin utamane ing pompa hidrolik. Dadi siji alangan cepet bisa nggawe sampeyan luwih apik.


3. Setengah taun kanggo lenga seger

Minyak kasebut kalebu cairan pembekuan lenga hidrolik lan lenga mesin sing penting banget ing Australia, sing murah nanging migunani.

Lan ing kene ana sawetara katrampilan sing luwih apik kanggo sampeyan nggunakake mesin, Saiki perusahaan kita mung nggawe siji tes kanggo mriksa garansi, sing meh mesin bisa digunakake sajrone 2,8 taun lan rata-rata 2,65 taun.

Muga-muga kita bisa tuwuh bareng karo pelanggan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa