Kabar
VR

ACE bakal melu ing pameran ing Guangzhou ing Oktober 15th

Oktober 07, 2023
ACE bakal melu ing pameran ing Guangzhou ing Oktober 15th
 ACE 
Pameran Kanton Internasional
Saka 15 Oktober nganti 19 Oktober



Babagan International Canton Fair


ACE bakal melu ing Pameran Industri Mesin Bahan Bangunan Industri lan Peralatan Hardware saka 15 Oktober nganti 20 Oktober 2023.




    





 ACE 
Deskripsi Produk
Excavator, vibrator beton, vibrator beton



        
CX11-B

Operasi Pilot 1120kgs Hydraulic Crawler Excavator

        
CX-12

1180kgs karo 0.025m3 Bucket Hydraulic Crawler Excavator



Loro excavator iki minangka rong produk sing kita fokusake. Kita bakal ngenalake produk kanthi rinci babagan kinerja, karakteristik, kaluwihan, ruang lingkup aplikasi lan aspek mesin liyane. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita kanggo konsultasi.



        
ZID-UL-2300W Vibrator Beton Frekuensi Dhuwur
        
ZID-UL-2000W Frekuensi Dhuwur Concrete Vibrator
        
Dingo jinis 2300W Dhuwur Frequency Concrete Vibrator
        
Dynapac jinis Concrete vibrator poker



        
Vibrator beton kanthi tangan
        
Vibrator Beton Listrik ZN
        
Poros vibrator beton jinis Australia
        
Tipe FOX 2300W Frekuensi Dhuwur Concrete Vibrator



Kajaba iku, kita uga bakal ngenalake fungsi, fungsi, kaluwihan lan karakteristik macem-macem vibrator beton lan rod vibrator beton. Ana macem-macem gaya kanggo milih saka. We look nerusake kanggo rawuh!



 ACE 
Pungkasan
Sugeng rawuh ing ace



Ningbo Ace Machinery Co., Ltd.

Misi: Kita nyedhiyakake penawaran peralatan konstruksi sing inovatif bakal nggawe urip luwih gampang

Visi: Dadi panyedhiya peralatan konstruksi global sing apik kanggo kontraktor profesional

Nilai: fokus pelanggan, Inovasi, Matur nuwun, menang-menang bebarengan


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa