Pameran
VR

ASOK entuk prestasi utama ing Pameran Kanton kaping 134 ing musim gugur 2023

Oktober 27, 2023
ASOK entuk prestasi utama ing Pameran Kanton kaping 134 ing musim gugur 2023
Sajarah ASOK


ASOK

Ningbo ACE Machinery minangka panyedhiya solusi kanggo mesin bangunan kanthi pengalaman 28 taun. Kanthi macem-macem mesin pemadatan lan mesin beton, mini excavator.

Minangka perusahaan sing berorientasi pelanggan, kita pengin nggawe awake dhewe ing posisi pelanggan kanggo ngerti kahanane nalika ngirim layanan khusus pelanggan lan kanthi efektif nindakake praktik saben dinane. Ing ACE, kita ngerti manawa adol mesin menyang pelanggan dudu pungkasane kesepakatan nanging wiwitan anyar saka kemitraan sing dihargai. 



Telung unsur perusahaan
Misi: Kita nyedhiyakake penawaran peralatan konstruksi sing inovatif bakal nggawe urip luwih gampang
          
Visi: Dadi panyedhiya peralatan konstruksi global sing apik kanggo kontraktor profesional
          
Nilai: fokus pelanggan, Inovasi, Matur nuwun, menang-menang bebarengan
                     



Produk booth


        
        
        
        
        


Produk sing dipamerake wektu iki yaiku macem-macem vibrator beton (frekuensi dhuwur, frekuensi rendah), rod getar beton (beda-beda dawa lan diameter) lan cx11b (mesin koop Cina), excavator cilik cx12-6 (mesin Kubota). kanggo rincian, werna bisa diganti)



Klompok pelanggan



Kita wis entuk luwih saka 150 pelanggan saka sak ndonya, saka luwih saka 40 negara. Saben uwong seneng banget lan kasengsem ing produk kasebut. Kita wis nambahake WeChat, WhatsApp lan ngirim katalog elektronik lan kertas lan kertu bisnis. Kertu bisnis pelanggan ngisi notebook kita!



        
pelanggan Brasil
        
pelanggan Malaysia
        
pelanggan Walanda
        
Pelanggan Arab Saudi
        
pelanggan Irlandia
        
pelanggan Turki
        
pelanggan Russian
        
pelanggan UK
        
pelanggan Afrika Kidul



Rincian pameran




Kita nerangake kaluwihan produk lan cara aplikasi kanthi serius marang para pelanggan. Sawetara pelanggan profesional banget lan ngerti produk kasebut kanthi apik. Minangka pabrik kita dhewe, kita duwe kaluwihan ageng. Kita ngasilake sebagian besar produk dhewe lan bisa uga nggawe bagean. Kanggo pelanggan sing ora ngerti produk kasebut, kita kanthi sabar menehi panuntun dhumateng lan analisis, supaya para pelanggan ngevaluasi kita: apik banget!



        
Kirim katalog elektronik
        
Ngenalke rincian cx12-6
        
Ngenalke rute lan lokasi sing cocog kanggo macem-macem vibrator beton
        
Kaluwihan saka excavator cx12-6
        
Urip vibrator frekuensi dhuwur, kaluwihan
        
Bentenipun antarane vibrator beton lan manufaktur liyane









Kegiatan




        
mangan bareng
        
Ngobrol bareng
        
Foto bareng



END


ASOK nampani sampeyan!

Kita menyang Canton Fair saben musim semi lan musim gugur. Pabrik kita ing Ningbo, Zhejiang. We look nerusake kanggo rawuh.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa