Pengenalan Struktur Produk
VR

Ringkesan macem-macem mixer ASOK lan gambar tampilan pabrik

September 15, 2023
Ringkesan macem-macem mixer ASOK lan gambar tampilan pabrik
1. Macem-macem jinis Mixer Beton

        

        
350/400/500L mixer medium
        
CM-350/400/500L(2c-4c)
        
Angkat mixer beton
2. Riwayat ASOK


ASOK minangka perusahaan ekspor perdagangan manca skala gedhe sing nggabungake industri lan perdagangan
Mixer beton ekspor utama, excavator, vibrator lan mesin dalan liyane
Kanthi pengalaman bisnis 29 taun, ASOK pelanggan saka 106 negara ing saindenging negara diarani bakul medali emas China dening para pelanggan.



3. Pambuka mixer medium

Yen sampeyan butuh mixer beton kanthi kapasitas gedhe sing bisa nyampur beton lan mortir kanthi cepet, mixer beton listrik 350-500L bakal dadi pilihan sing apik. 


Iki didhukung dening motor listrik lan duwe mesin bensin sing adhem banyu, yaiku silinder tunggal jinis daya. Mixer bisa kanthi manual di-push lan dirancang kanggo Occupy area cilik, kang ndadekake iku gampang kanggo mindhah lan nyimpen.


Sakabèhé, mixer semen listrik portabel iki minangka alat sing dipercaya lan efisien sing bisa mbantu nyampur beton lan mortir kanggo proyek konstruksi.


Kajaba iku, sing diprodhuksi ing pabrik Sri Lanka bisa menehi keuntungan saka segi biaya-efektifitas lan aksesibilitas ing pasar tartamtu.




4. Pambuka CM-350/400/500L


ASOK Electric Concrete Cement Mixer Mortar Mixing Stucco Wiji Portable Barrow Machine 


Mixer semen tugas abot becik kanggo beton, stucco, lan mortir. Mesin sampurna kanggo inokulasi wiji lan campuran feed. Konstruksi kabeh baja kanthi roda gedhe kanggo gampang ditangani.


Sampeyan bisa nemokake saben Mixer Beton kabeh jinis saiki. Para panuku sing looking for China suppliers Afrika Electric Concrete Cement Mixer saka kualitas paling apik bisa tekan kabeh sing padha need.ASOK Machinery priksa manawa kabeh panuku ing donya tekan bakul sing aturan wong ndhuwur kualitas baris prodhuk . 


ASOK CM Concrete mixer 350L-400L-500L kanggo kapasitas beda .Iku Applied ing nyawiji saka beton (kayata construction, repair ngarep), breeding feed (kayata pitik farm, babi farm, iwak farm, holothurians farm), kimia mentahan materi (kayata kompos, bahan mentahan industri), wiji lan padhet utawa Cairan karo sethitik viskositas.




5. Pambuka saka Lift mixer beton


  1. Digawe dening Q235 Wear resistant Steel Plate, Drum Bottom ketebalan 8 mm, Ketebalan ndhuwur 3 mm.


  2. Desain nyoto, transmisi daya dening CHAIN. Luwih Kuat, Kurang Pangopènan, njamin transmisi daya.


  3. Dawane Tali Kawat yaiku 50m, kekandelan 12mm. Bisa nggawe manawa kanggo ngangkat materi nganti dhuwur 25 meter.


  4. kang kekandelan 1,8 mm, priksa manawa bisa nglindhungi Sistem Transmisi saka rusak.


  5. Apa maneh, amarga Mesin dipasang ing tutup, Debu ora bisa ngakses mesin kanthi gampang, saengga mesin bisa urip luwih suwe.


  6. Roda Mobil Anyar Model: 6.50-16. Priksa manawa gerakan mesin stabil, aman lan cepet.




6. Gambar sakabèhé saka pabrik


        
resik lan rapi
        
wilayah gedhe
        
Atur kanthi rapi


7. Mesin close-up dijupuk

        

        
Mixer push tangan, (bisa dicopot)
        
Mixer beton multifungsi
        
Nyampur kanthi cepet lan trep


8. Ngawula


        

Produksi pabrik eksklusif

        

Pasokan langsung saka pemasok luar negeri

        

Pintu komoditas menyang lawang / pelabuhan tujuan

        

pesenan pelanggan

        

menehi informasi identitas




9.Product cocog hyperlink

                          

        
        
        



10. END


ASOK, produsen Mixer Beton profesional!

"Penjual Medali Emas" minangka evaluasi paling dhuwur kanggo para pelanggan, kita bakal nggawe pelanggan luwih wareg


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa