Kabar
VR

Ngundang sampeyan kanggo melu ing upacara grand kita, Canton Fair ing April | ACE ASOK

April 11, 2023
Ngundang sampeyan kanggo melu ing upacara grand kita, Canton Fair ing April | ACE ASOK


Halo. Iki catrina saka Ningbo ACE Machinery Co., Ltd. Aku pengin ngajak sampeyan ngunjungi booth kita ing 133th Canton Fair,saiki minangka salah sawijining pameran paling gedhe ing donya.

Kita bakal nuduhake model anyar CX12-5  Tipe Kubota, CX-18 Wacker E18ZS ing kene. Iki minangka desain pungkasan lan jinis populer ing pasar. Kita yakin sampeyan bakal seneng karo dheweke. Produk anyar ora mung ngluwihi kaluwihan saka produk lawas, nanging uga duwe kaluwihan liyane ing operasi lan kinerja, lan bakal dadi helper paling apik ing lingkungan engineering beda. Kangge, aku mikir iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo komunikasi karo sampeyan adhep-adhepan.

Informasi ing ngisor iki kanggo referensi sampeyan.


Pameran Impor lan Ekspor China kaping 133 (Pameran Kanton)

Tanggal: 15 April nganti 19 April 2023

Panggonan: kutha Guangzhou 

No Booth Kita: 12.0A03-04

Whatsapp: +86-18968212829

Wechat: +86-13282248768

Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan pameran, utawa mung perlu

panuntun dhumateng lokasi sak Canton Fair, mung nelpon kula 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa