Kabar
VR

ASOK kerjo bareng karo pelanggan Filipina lan netepake hubungan perdagangan apik

Februari 20, 2024
ASOK kerjo bareng karo pelanggan Filipina lan netepake hubungan perdagangan apik
1F
Pelanggan sing ora pati ngerti

Filipina minangka tujuan wisata sing apik. Ing pungkasan taun 2023, kita ketemu pelanggan saka Filipina sing nggoleki supplier mixer beton. Ana akeh supplier mixer beton 350L ing China, lan kompetisine sengit.


Sanajan kita minangka produsen mixer beton profesional, ana akeh pabrik sing apik banget kaya kita. Nalika pelanggan komunikasi karo akeh supplier online lan ora ngerti saben liyane, kenapa kudu milih kita? Apa sing kita lakoni luwih apik tinimbang supplier liyane? Apa pesona ASOK?



2F
Komunikasi pisanan

Tanggal 30 Desember 2023, kita ngrilis video sing ana gandhengane karo mixer beton ing YOUTUBE lan ngenalake macem-macem fungsi lan masalah operasi mixer kita.


Ing 1.5, 2023, 5 dina sawise kita ngirim video kasebut, ROMEO nonton video kita lan takon: "Pra regane mixer beton iki?", banjur nambah whatsapp. We wanted kanggo ngomong hello kanggo ROMEO lan ngirim katalog produk lan Videos related, pictures.


Tanggal 7 Januari 2023, ROMEO nulis maneh, nyatakake minat karo mixer beton 350L kita. Kita ora menehi kutipan lan takon ROMEO informasi apa sing kudu dingerteni babagan mixer lan pitakon apa sing dibutuhake kanggo dijawab.


Tanggal 15 Januari 2023, ROMEO mangsuli seminggu sabanjure. Kita kudu ngerti kekuwatan mixer, kapasitas mixer, kecepatan rotasi drum, lan kekuwatane. Kita bakal mangsuli pitakon ROMEO kanthi rinci lan ngirim salam.


Tanggal 16 Januari 2023, kita menyang pabrik mixer dhewe lan nggawe video call karo ROMEO. Kita njupuk ROMEO kanggo tur video ukuran pabrik, efisiensi produksi, area lan carane nggawe mixer. Kepiye bahan sing digunakake beda karo pabrik liyane? Kita takon babagan ROMEO kanggo mangsuli pitakon lan ngajak para insinyur profesional kanggo ngrembug masalah ROMEO kanthi jero.


Tanggal 9 Fèbruari 2024 dadi Malam Tahun Baru Imlek. Buruh lan pabrik wis prei, lan karyawan perusahaan kabeh ngrayakake Taun Anyar ing omah. ROMEO nanggapi layang lan ngarep-arep kanggo menehi hasil karo kita kanggo 20 set mixers beton 350L. Kita seneng banget bisa kerja bareng karo karyawan. We rembugan lembur lan ngrancang kanggo ngetokake kontrak kanggo ROMEO, lan menehi ROMEO diskon sebagean. ROMEO seneng banget lan mbayar 30% luwih dhisik ing dina sing padha. Kaya ngono, kita nutup kesepakatan kasebut.


3F
ROMEO nampa barang kasebut


Pabrik kasebut cepet-cepet nyambut gawe tanggal 10 Februari 2024. Ing China ana stok mixer beton, nanging kurang saka 20 unit, lan samesthine bakal ana 8 unit sing ilang. Para buruh ngentekake 3 dina sajrone Taun Anyar Cina kanggo nggawe 8 mixer beton.


Tanggal 13 Februari 2024, kita ngirim barang. Barang kasebut diangkut saka pabrik menyang pelabuhan Ningbo lan dimuat kanthi lancar.


Tanggal 20 Februari 2024, butuh 7 dina supaya barang kasebut tekan ing Filipina kanthi aman. Sawijining dina, ROMEO kasil nampa barang kasebut.



4F
ROMEO pisanan nggunakake mixer beton

Dina iki pisanan ROMEO njupuk kanca-kanca kanggo operate mixer beton 350L ASOK.


Kaping pisanan, dheweke nggunakake mortir kanggo ngresiki rongga, ngeruk mortir, lan nyelehake watu, pasir, semen, lan liya-liyane menyang mixer kanthi urutan miturut proporsi beton sing dibutuhake.


Banjur miwiti mixer, nyampur kabeh bahan kanthi merata, lan alon-alon nambahake banyu sajrone proses nyampur. Sawise ditambahake banyu, dheweke terus diaduk kanggo nggawe bahan seragam lan diwutahake bahan mentah beton.


ROMEO strictly tindakake prosedur operasi lan syarat ing manual. Sanajan iki pisanan, dheweke sukses banget, kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki:




ROMEO wungu pitakonan sak operasi, kalebu layanan panuntun dhumateng remot lan carane nyampur miturut proporsi. Salesperson kita komunikasi lan nerangake liwat video karo dheweke. ROMEO wareg banget karo layanan lan nganggep kita minangka bisnis sing cocog. 


Dheweke kandha:' 'Adun wis nindakake tugas sing apik banget. Kinerja apik banget lan ora menehi masalah. Piranti kasebut kuwat banget kaya sing sampeyan deleng ing gambar ora ana bagian sing rusak! Matur nuwun kanthi sanget Catrina langkung kuat ing pabrik sampeyan👏 👏👏 "

We sopan mangsuli lan komunikasi karo ROMEO, ngandika yen sampeyan duwe pitakonan ing mangsa, sampeyan bisa hubungi kita nalika sembarang. Kita nutup telpon, lan ROMEO menehi pujian bintang lima.





5F
END


Kita minangka pabrikan Cina sing spesialisasine nggawe mixer kanthi kualitas dhuwur. Kita duwe pabrik independen lan insinyur profesional.


Pengalaman bisnis 29 taun kita wis ngidini kita duwe pelanggan sing berkualitas ing 128 negara ing saindenging jagad.


Yen sampeyan uga pengin kerjo bareng karo kita utawa pengin Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk ASOK, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita ngarep-arep kanggo krungu saka sampeyan!


6F
tips mixer beton


1. Proses nggunakake mixer beton


1. Sadurunge nggunakake mixer, sampeyan kudu nggunakake jumlah cilik saka mortir kanggo flush growong, banjur scrape mati mortir flushed. Mortar semen sing macet ing tembok silinder ora bisa ilang sajrone proses pencampuran beton formal.


2. Timbang bahan mentah beton sing beda-beda yen perlu, lan tambahake kerikil, pasir, lan semen menyang mixer kanthi urutan.


3. Miwiti mixer lan nyampur bahan kanthi rata. Tambah banyu alon-alon sajrone proses nyampur. Total wektu dipakani ngirim ora ngluwihi 2 menit.


4. Sawise ditambahake banyu, terus aduk kira-kira 2 menit, banjur tuangake campuran ing piring wesi, lan aduk kanthi manual kira-kira 1 nganti 2 menit supaya campuran dadi seragam.


5. Sawise test, mateni daya lan ngresiki instrument


2. Cara operasi lan pancegahan saka mixer beton


1. Mixer kudu diselehake ing panggonan sing padhet lan didhukung kanthi kuat karo krenjang utawa silinder sikil. Mixer karo ban uga kudu diamanake kanggo nyegah mixer saka obah.


2. Sadurunge miwiti mixer, priksa manawa pengontrol peralatan lan komponen utuh, lan ora ana barang manca ing laras mixer.


3. Nalika hopper mixer diangkat, ora ana sing bisa ngliwati utawa tetep ing sangisore hopper. Ndandani hopper mixer sawise mangkat kerja.


4. Nalika mixer mlaku, alat ora bisa dilebokake ing tong minyak campuran. 5. Sajrone pangopènan ing situs, hopper saka mixer beton kudu tetep lan maintained sak outage daya. Nalika ngetik drum campuran kanggo pangopènan, wong kudu ngawasi njaba.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa