Kabar
VR

Apa sing Micro Digger saka excavator saka ACE

April 01, 2023
Apa sing Micro Digger saka excavator saka ACE
        
        

Penggali Mikro 1000kgs Kanthi Ember 0,025m³

ACE Micro Digger for sale 1000kgs Water cooling Diesel engine siap ing layanan, KOOP KD2V80 engine minangka jantung penggali mikro nanging ing wektu sing padha seneng tingkat konsumsi bahan bakar kurang.



Fitur produk:


1. Penampilan apik kanthi kinerja sing unggul, konsumsi bahan bakar sing sithik, sawetara operasi sing amba. 


2. Mesin Koop KD2V80, Tipe-V, 2-Silinder, 4-Stroke, Emisi Euro 5


3. Bulldozer Blade: Kuwat lan awet, Dhuwur bisa diatur kanthi bebas


4. Independent Oil Pipeline, lan saben tubing disambungake independen


        
        

        
        

Pipa lenga sambungan ekstra bisa nambah aksesoris kaya auger lan palu pemutus.

Aplikasi kanggo: Asring digunakake kanggo karya cilik, proyek cilik, ing kebon, kebon, lahan pertanian, griya ijo sayuran, ngeduk parit lan karya kotamadya. dirancang kanggo karya cilik, proyèk cilik, ing Taman, farmland, karya kotamadya, griya ijo sayuran, ngeduk trench Iku karo engine cilik, desain prasaja, gampang kanggo njaga.






Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa