• <p><strong>Tumuwuh Jeung Mitra Babarengan,<span style="color:#C87F26;">Mesin ACE</span> Dina Service Anjeun.</strong></p>

    Tumuwuh Jeung Mitra Babarengan,Mesin ACE Dina Service Anjeun.

    Sadaya produk urang ngagaduhan sertifikasi anu peryogi di sakumna dunya,

    kami tiasa nawiskeun sertifikasi CE salaku dasar sareng anu sanésna anu naroskeun ka anjeun.

    Pabrikan mesin konstruksi top sareng supplier alat konstruksi

    DIAJAR DEUI

Tumuwuh Jeung Mitra 
babarengan,
Mesin ACE 
Dina Service Anjeun.

Sadaya produk urang gaduh sertifikasi

nu peryogi di sakuliah dunya.

VR
MESIN BANGUNAN JALAN.
.

Produk Kami

Ayeuna urang gaduh produk ampir kalebet sagala jinis mesin konstruksi jalan leutik sapertos mixer beton, vibrator beton, compactor piring, tamping rammer sareng trowel listrik.

Di sagigireun urang ogé panalungtikan sarta ngamekarkeun mesin anyar kawas mini excavator, roller jalan, gandeng pikeun mesin leutik. 

Taros Kami

  • Departemen Produksi
    Departemen Produksi
    Urang ngawangun nepi departemén ngahasilkeun kalawan 5 workshop pikeun karajinan béda kaasup: motong, Wielding, Majelis, Lukisan jeung Quality Assurance (QC).
  • Karagaman Produk
    Karagaman Produk
    Kami ngagaduhan produk ampir kalebet sadaya jinis mesin konstruksi jalan alit sapertos mixer beton, vibrator beton, compactor piring ...
  • Pamastian kualitas
    Pamastian kualitas
    Sadaya produk kami ngagaduhan sertifikasi anu peryogi di sakumna dunya, kami tiasa nawiskeun sertifikasi CE salaku dasar sareng anu sanésna anu naroskeun ka anjeun.
PROFESIONAL
.

Kasus Urang

Janten panyadia global anu saé pikeun alat konstruksi pikeun kontraktor profésional. Pikeun janten perusahaan anu museurkeun konsumén,

salawasna dina inovasi, bersyukur sarta tetep dina model win-win sepanjang waktos.

  • Australia Mesin digawé
    Australia Mesin digawé
    Mayoritas geus ngalaman parobahan dina sababaraha wangun, ku humor disuntik, kecap nu teu kasampak sanajan saeutik.
  • eupan balik konsumén Turki
    eupan balik konsumén Turki
    Mayoritas geus ngalaman parobahan dina sababaraha wangun, ku humor disuntik, kecap nu teu kasampak sanajan saeutik.
  • eupan balik customer Janpan
    eupan balik customer Janpan
    Mayoritas geus ngalaman parobahan dina sababaraha wangun, ku humor disuntik, kecap nu teu kasampak sanajan saeutik.
KANTUNKEUN PESEN
.

Ngahubungan AS

Upami anjeun gaduh patarosan langkung nyerat ka kami, wartosan kami syarat anjeun, kami tiasa ngalakukeun langkung seueur ti anu anjeun bayangkeun.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
O'zbek
Українська
svenska
Polski
dansk
русский
Português
한국어
français
Español
Deutsch
العربية
italiano
日本語
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
اردو
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun